Nieuws

Togetr wordt ambassadeur voor Smart Industry

Een samenwerking met het doel om kansen binnen de maakindustrie te creëren 

Togetr gelooft dat nieuwe technologie nieuwe kansen biedt voor de maakindustrie in Nederland om de toppositie op de wereldkaart te behouden. Door de handen ineen te slaan hopen wij de digitale transformatie van de industrie te bevorderen. Dit begint bij innovatie, kennisverspreiding en samenwerken. 

Lees meer

Operator Support belangrijke stap naar Digitale Fabriek

Digitalisering ondersteunt complexe assemblage, faciliteert zero defects en transitie naar een Lean organisatie

In de fabriek van de toekomst wordt het ontwerpen van producten en processen volledig digitaal. Het grootste doel van een Digital Factory is om met digitale tools de juiste informatie op de juiste plaats te krijgen, op het juiste moment.

Lees meer

Op weg naar een datagedreven organisatie - Een gids

4 stappen tot beter datamanagement + 7 Concrete use cases uit de maakindustrie

Besluitvorming op basis van data is voor velen een uitdaging. De datakwaliteit is onbetrouwbaar, data mist context of de menselijke intuïtie spreekt tegen. Toch is nú het moment om data correct toe te passen, zodat je niet gokt in de hoop voor een positieve uitkomst maar gegronde argumenten hebt. Voor de midden- en kleinbedrijven in de maakindustrie die nog niet alles uit data halen is hier een guide op weg naar een datagedreven organisatie. 

Lees meer

Togetr ERP nu operationeel bij Meggson

Achter de schermen bij de Togetr ERP implementatie

Meggson (eerder bekend als Cobot Automation) is dinsdag 1 juni operationeel gegaan met Togetr ERP.  Eind 2020 begonnen de eerste gesprekken tussen Meggson en Togetr over de ERP mogelijkheden. De vraag was eenvoudig: we zoeken een compleet, modern en eenvoudig ERP systeem. Het ERP systeem moet een moderne User Interface hebben en daarnaast willen we dat het ERP systeem in cloud aangeboden wordt en dus 'evergreen' blijft.   

Lees meer

Waarom je als CIO niet meer om Micro-Services heen kunt

Micro-services — Waarom kiest men voor deze architectuur?

Amazon kennen we als een van de grootste webshops ter wereld. Toch komt een aanzienlijk deel van hun revenuen voort uit het uitbaten van zogeheten micro-services. De overvloed aan publicaties hierover is overtuigend. Een enthousiaste collega begon met de Amazon micro-services gedachte aan het herontwerp van zijn kernapplicatie. Eén à twee jaar ontwikkelen verder is het verhaal genuanceerder. De micro-services architectuur keuze kostte veel extra tijd en was -volgens hem gebleken- zeker geen goede architectuur keuze voor geïntegreerde Enterprise applicaties.

Lees meer

4 unieke kansen voor maakbedrijven door toepassing digitale twins

Hoe je data beter gebruikt voor een optimaal productieproces

De digitalisering van de maakindustrie lijkt uit de startblokken te komen; urgentiebesef bij maakbedrijven neemt toeIndustry 4.0 en de veelgebruikte termen zijn inmiddels bekend: AI, AR, IoT en IIoT. Bijna iedereen erkent het: digitale transformatie van een onderneming is de mogelijkheid om jezelf te differentiëren van de concurrentie. Maar als het gaat om Digitial Twins hebben veel bedrijven nog geen duidelijk begrip van wat dat inhoudt en welke kansen dit biedtde voordelen zijn serieus! 

Lees meer

LINK magazine: Togetr is voor ERP wat Tesla is voor de auto industrie

Interview met Alex Wilbrink in LINK magazine

In de februari 2021 editie (#1) van het blad LINK staat een mooi artikel over Togetr  ERP en wat wij daarmee van plan zijn de komende tijd.  

Klik hier om het artikel te downloaden als PDF of lees het direct hieronder.

Lees meer

Topics: Industry 4.0, Maakindustry, ERP, Product Configurator

Product Configurator aanschaffen? 5 punten waar je op moet letten.

Selectie criteria bij de keuze van een product configurator

Je wordt geconfronteerd met toenemende variatie in de klantvraag. Je moet ook kosten reduceren om concurrerend te blijven op de (wereld)markt. Beide trends hebben in de achterliggende decennia geleid tot de inzet van Product ConfiguratorenMet dit type software applicaties kunnen onder meer maakbedrijven het zogeheten ‘configure-to-quote’ (CTQ) punt oplossen.  Sales afdelingen kunnen hiermee  hun proces ondersteunen of je kunt het inzetten als instrument binnen de engineering afdeling om kosten te reduceren door modularisatie en hergebruik. 

Lees meer

Topics: Industry 4.0, Maakindustry, ERP, Product Configurator

Cobot Automation kiest Togetr ERP-systeem

Cobot Automation zet met nieuwe Togetr ERP belangrijke stap naar de toekomst

Na een zorgvuldige selectie heeft Cobot Automation (www.cobot.eu) gekozen voor Togetr. Togetr biedt een integrale ERP oplossing. Cobot Automation ontwikkelt zich steeds meer van ‘projecten’ naar ‘producten’. Voor deze transitie is een goede integrale informatie voorziening nodig!

Lees meer

Topics: Maakindustrie, MES, ERP, Smart Factory, Low-code

Togetr versterkt Low-Code platform met Dynamic Dossiers

Togetr Dynamic Dossiers versterkt het low-code platform van Togetr

Met Togetr Dynamic Dossiers (Togetr DDL) versterken wij ons Low-Code platform. Ons ontwikkelingsteam heeft de eerste versie van Togetr DDL voltooid waarmee dit gereed is voor klantacceptatie. Met de opkomst van Low-Code ontwikkelplatforms, vragen onze klanten in de (Maak) industrie ondersteuning om zelf eenvoudige ontwikkelingsprojecten te kunnen uitvoeren door hun interne process consultants. Togetr DDL maakt het voor deze gebruikers gemakkelijker om eigen IT-oplossingen te creëren zonder complexe codering.

Lees meer

Topics: Maakindustrie, MES, Smart Factory, Low-code, Dynamische Dossiers