Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Togetr is een dynamisch hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Wij bieden krachtige innovatieve oplossingen voor de snel veranderende maakindustrie. Klanten zoals Meggson, NTS Group, Mitsubishi, Valk Welding en Altrex geven hun digitalisering met Togetr vorm. Kernwoorden zijn: digitalisering van moderne assemblage en fabricage processen, massa maatwerk, product configuratie, dynamische realtime planning en next generation ERP.

Lees meer

Digitale transformatie aanpakken op incrementele wijze

Niet elk maakbedrijf heeft de resources voor een grote digitale transformatie. Een incrementele aanpak helpt doorlopend kritieke punten te verbeteren. 

Een bedrijf heeft niet de mogelijkheden om elk kwartaal een digitale transformatie op grote schaal mogelijk te maken. Stapsgewijs verandert een vastgeroest maakbedrijf naar de digitale fabriek dat nodig is om vandaag de dag overeind te blijven. Een incrementele aanpak biedt de mogelijkheid om de gestructureerd en efficiënt te werk te gaan — Een groter geheel onderverdelen in segmenten en deze per stuk doorlopend optimaliseren.

Lees meer

Herontworpen Togetr ERP oplossing bij de 4Innovatorsdays

Herontworpen Togetr ERP oplossing bij de 4Innovatorsdays 

De 4Innovatorsdays worden na een succesvolle eerste editie weer georganiseerd. Dit jaar heeft onze partner Valk Welding het team van Togetr uitgenodigd als gast. Op woensdag, donderdag en vrijdag 17, 18 en 19 november keren deze dagen terug, op de locatie van onze partner Valk Welding; Staalindustrieweg 29 in Alblasserdam. Bezoekers zullen de eerste zijn die de laatste innovaties en machines aanschouwen van onder anderen Valk Welding, Q-Fin, LVD, Kumatech. Vergeet je vooral niet in te schrijven! 

Lees meer

Applied Mathematics en Togetr – Focus op planningsoptimalisatie

Studenten bij Togetr zetten in op de doorontwikkeling van een adviserend planningsalgoritme voor maakbedrijven

Het toepassen van slimme wiskunde verbetert de planning van maakbedrijven. Algoritmen verhogen de responsiviteit en wendbaarheid binnen de keten bij maakbedrijven. Het is uitdagend om krachtige algoritmiek te ontwikkelen die voldoende verbeteringen realiseert en past binnen een generiek productontwerp.

Lees meer

Kies je als organisatie voor best-in-breed of all-in-one?

De voordelen, nadelen en afwegingen van beide aanpakken voor maakbedrijven

De vraag of een organisatie voor best-of-breed of een all-in-one solution moet kiezen bestaat al lang. De benadering die je kiest moet als verlengstuk functioneren van de betrokken teams. Het feit dat deze vraag vandaag de dag nog relevant is heeft daar alles mee te maken; er is geen voorgebakken antwoord, vanwege de diverse behoeftes en werkprocessen onder bedrijven. Om je een goed beeld te geven van de overwegingen, bespreken wij beide benaderingen. 

Lees meer

Togetr wordt ambassadeur voor Smart Industry

Een samenwerking met het doel om kansen binnen de maakindustrie te creëren 

Togetr gelooft dat nieuwe technologie nieuwe kansen biedt voor de maakindustrie in Nederland om de toppositie op de wereldkaart te behouden. Door de handen ineen te slaan hopen wij de digitale transformatie van de industrie te bevorderen. Dit begint bij innovatie, kennisverspreiding en samenwerken. 

Lees meer

Operator Support belangrijke stap naar Digitale Fabriek

Digitalisering ondersteunt complexe assemblage, faciliteert zero defects en transitie naar een Lean organisatie

In de fabriek van de toekomst wordt het ontwerpen van producten en processen volledig digitaal. Het grootste doel van een Digital Factory is om met digitale tools de juiste informatie op de juiste plaats te krijgen, op het juiste moment.

Lees meer

Op weg naar een datagedreven organisatie - Een gids

4 stappen tot beter datamanagement + 7 Concrete use cases uit de maakindustrie

Besluitvorming op basis van data is voor velen een uitdaging. De datakwaliteit is onbetrouwbaar, data mist context of de menselijke intuïtie spreekt tegen. Toch is nú het moment om data correct toe te passen, zodat je niet gokt in de hoop voor een positieve uitkomst maar gegronde argumenten hebt. Voor de midden- en kleinbedrijven in de maakindustrie die nog niet alles uit data halen is hier een guide op weg naar een datagedreven organisatie. 

Lees meer

Togetr ERP nu operationeel bij Meggson

Achter de schermen bij de Togetr ERP implementatie

Meggson (eerder bekend als Cobot Automation) is dinsdag 1 juni operationeel gegaan met Togetr ERP.  Eind 2020 begonnen de eerste gesprekken tussen Meggson en Togetr over de ERP mogelijkheden. De vraag was eenvoudig: we zoeken een compleet, modern en eenvoudig ERP systeem. Het ERP systeem moet een moderne User Interface hebben en daarnaast willen we dat het ERP systeem in cloud aangeboden wordt en dus 'evergreen' blijft.   

Lees meer

Waarom je als CIO niet meer om Micro-Services heen kunt

Micro-services — Waarom kiest men voor deze architectuur?

Amazon kennen we als een van de grootste webshops ter wereld. Toch komt een aanzienlijk deel van hun revenuen voort uit het uitbaten van zogeheten micro-services. De overvloed aan publicaties hierover is overtuigend. Een enthousiaste collega begon met de Amazon micro-services gedachte aan het herontwerp van zijn kernapplicatie. Eén à twee jaar ontwikkelen verder is het verhaal genuanceerder. De micro-services architectuur keuze kostte veel extra tijd en was -volgens hem gebleken- zeker geen goede architectuur keuze voor geïntegreerde Enterprise applicaties.

Lees meer