Over Togetr

Onze missie

Onze Missie

Industriële bedrijven voorzien van een Smart Manufacturing Platform om concurrentievoordeel te behalen en te verdedigen op de wereldmarkt. Dat is in de kern waar wij voor staan.

Wij zien dat de architectuur van business applicaties de komende jaren fundamenteel zal wijzigingen. Deze ontwikkeling wordt gedreven doordat mensen en de organisaties waar ze werken in toenemende mate beter en doelgerichter willen samenwerken. Innovatiever en sneller ook.

Togetr Smart Manufacturing PlatformJPG

Wij zijn een dynamisch en groeiend software bedrijf gevestigd in Veenendaal. Met het Togetr Smart Manufacturing Platform bieden wij innovatieve oplossingen voor de hightech maakindustrie, gebouwd op basis van een low-code, model gedreven architectuur.

Slimme applicaties, een krachtige functionele en technisch wendbare architectuur en de ondersteuning van vergaande robotisering in de industrie maken Togetr – nationaal en internationaal – vernieuwend en differentiërend. Kernwoorden zijn: model gestuurde -low code- software ontwikkeling, massa maatwerk, dynamische workflows, Big Data en ketenoptimalisatie.

Prominente namen uit de (Nederlandse) Maakindustrie – onder meer Mitsubishi, Valk Welding, NTS Group, Tecnotion, Altrex, 247TailorSteel, Safan Darley – geven hun digitale transformatie, in samenwerking met Togetr succesvol vorm.

Togetr Logo met payoff

Interesse in Togetr als werkgever?

Bekijk onze vacatures