Togetr: versnel uw applicatie ontwikkeling

Microservices

Togetr biedt de mogelijkheden om uw ICT landschap stap voor stap te vernieuwen.

Model-driven

Togetr biedt een modelgestuurde applicatie ontwikkelomgeving. Daardoor is er geen technologische veroudering

Cloud-based

Togetr is ontworpen vanuit de cloud. Dit betekent eenvoudige en schaalbare deployment

Belangrijke kenmerken van het Togetr Platform

MS Azure based deployment

A background job server based on hangfire

State-of-art web apps based on REACT-Kendo

Workflow based

Multi-factor Authentication

Togetr platform: nieuwe technologie en innovatie

Artificial intelligence

Togetr past Artificial Intelligence (AI) toe om de besluitvorming beter te ondersteunen. Zowel discrete optimalisatie technologie als duiding van data is van wezenlijk belangrijk voor maakbedrijfven. Machine learning, deep learning geven duiding aan data. Sensor based analytics, gecombineerd met online discrete optimalisatie in bijvoorbeeld de supply chain en product configurator zijn uniek en voor klanten essentieel. Het slim combineren van de business applicaties en data is het antwoord voor morgen.

Internet of things

Producten worden diensten. Producten produceren data. Deze data kan worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren. Ook Productie middelen van maakbedrijven genereren veel data. Data die toepasbaar is voor bedrijven om logistieke prestaties te verbeteren.
Togetr biedt Time Series Data gecombineerd met Phyton based Machine Learning om betere besluitvorming te garanderen.

Advanced analytics

Het toepassen van statistiek en wiskundige hulpmiddelen op bedrijfsgegevens biedt mogelijkheden van analyse en verbetering. In de productie bijvoorbeeld kunnen operations managers geavanceerde analyses gebruiken om een diepe duik te nemen in historische procesgegevens, patronen en relaties tussen discrete processtappen en -inputs te identificeren en vervolgens de factoren te optimaliseren die het grootste effect op de opbrengst blijken te hebben.