Kennis van uw markt

Jarenlange ervaring in de industrie, innovatieve software geschikt voor uw markt.

High Tech

Hoogwaardige kennis, precisie en innovatie kenmerken de High Tech industrie. Supply Chain integratie, responsieve planning, uitstekende operatorondersteuning voor assemblageactiviteiten zijn strategische thema's voor het komende decennium.

Metaalindustrie

Een digitale fabriek, het combineren van data uit de slimme machines en een goede ondersteunen van de uitvoering maken. Het in-flow produceren waarbij wachttijden worden geminimaliseerd bieden betere prestaties. Het ondersteunen van werkvoorbereiding. Productie kan zowel anoniem als klantspecifiek zijn.

Machinebouw

Innovatie schalen naar massa maatwerk. Een waarheid voor de machine voor alle aspecten, zoals verkoop, werkvoorbereiding, engineering, productie en service.

Carrosseriebouwers

De bouw van vrachtwagens, trailers en landbouwmachines zijn vaak de familie bedrijven ontgroeit. Massa maatwerk, het leveren tegen scherpe prijzen, waarbij gestandaardiseerd wordt waar het kan en maatwerk wordt geleverd waar het moet, versterken de kracht van carrosseriebouwers.

Bouwtoelevering

Staalcontructies, deuren, ramen, wandsystemen. De bouw adopteert steeds vaker op een geïndustrialiseerde wijze. De Planning rond de bouwplaats vraagt een om een goede ketenplanning, projectmanagement en afstemming met de toeleverende fabrieken.

Electronica

De innovatie gecombineerd met de noodzaak van winstgevendheid bieden de elektronica uitdagingen. High-mix, low volume vraagt een slimme combinatie van innovatie en business model. De IoT data slim combineren met onze bedrijfsgegevens.