Cloud Based Solutions

Verrijk uw huidige applicaties of voeg nieuwe applicaties toe.

Togetr CRM

Verbeter de resultaten van marketing en verkoop met Togetr CRM. Zorg ervoor dat uw medewerkers actiegericht en effectief samen werken. Minder zoek en afstemmingstijd zorgt ervoor dat ze meer tijd aan klanten en prospects kunnen besteden. Ze bereiken meer resultaat in minder tijd en met meer werkplezier!

Togetr ERP

Verbeter operationele marges door beter inzicht en controle. Togetr ERP is een alles-in-één cloudoplossing voor het automatiseren van kernprocessen waardoor realtime inzicht ontstaat in operationele en financiële prestaties. Togetr biedt een geïntegreerde suite van applicaties voor het beheren van sales en inkoop orderverwerking, projectmanagement, kostenbeheersing, voorraadbeheer, productieplanning, supply chain management.

Togetr Planning

Bereik real-time inzicht en zorg voor real-time matching van vraag en aanbod. Op basis van vraagkenmerken wordt een optimale leverplanning geboden. Optimaliseer bufferomvang, capaciteitsinzet en levertijden. Togetr biedt de planner ondersteuning bij het bereiken van de optimale productieplanning. Daarbij biedt Togetr zowel materiaal als capaciteit sturing voor alle posities van het klantorder ontkoppelpunt.

Togetr Digital Factory

Zet in op kwaliteit en efficiëntie. Ondersteuning de monteur met werkinstructies ondersteun bij het bereiken van een optimale kwaliteit. Product passpoorten, device history records, verbeter programma's en de juiste stuurdata bieden een betere uitvoering van assemblage activiteiten. IoT data - meetgegevens verrijken het product passpoort.

Togetr Product Configurator

Schaal uw onderneming. Stap voor stap. Standaardiseer en modulariseer uw product aanbod zodat engineering en werkvoorbereidingskosten reduceren. Zet de klantvraag blijvend centraal en voeg indien nodig specifieke klantwensen toe aan uw gemodulariseerde aanbod. Automatiseer uw offerteproces. Configureer en breng een solide offerte uit. Snel en zonder fouten.

Togetr Service

Optimale dienstverlening is belangrijk voor uw klanten. Service activiteiten die efficiënt worden gepland en zorgvuldig worden uitgevoerd op basis van het afgesproken onderhoudscontract. Sensor informatie biedt mogelijkheden voor het proactief uitvoeren van onderhoudswerk.