Togetr Enterprise Resource Planning

Lees meer over Togetr ERP

Neem kennis van Togetr ERP via onze blogs, whitepapers en artikelen in vakbladen.

 

FPS Electric Alltrec
Waarom FPS Electric heeft gekozen voor Togetr ERP

Lees over de 5 redenen waarom FPS Electric voor Togetr ERP heeft gekozen.


Lees meer

Alex Wilbrink LINK magazine2
LINK magazine: Togetr is voor ERP wat Tesla is voor de auto industrie

Interessant interview met Togetr MD Alex Wilbrink in LINK magazine over waarom Togetr het ERP domein volledig heeft herontworpen, zoals Tesla dat deed in de auto industrie. 


Lees meer

SMP2
Waarom de industrie een nieuwe generatie ERP nodig heeft.

Download ons E-book waarin we uitleggen waarom de maakindustrie toe is aan een nieuwe generatie ERP systemen, waar huidige ERP systemen tekort schieten. En wat Togetr ERP te bieden heeft.


Download


Toegevoegde waarde van Togetr ERP

image 25 (1)

Met Togetr ERP liggen nieuwe concurrentie voordelen binnen handbereik:

  • Sterk operationeel en financieel grip op uw primaire bedrijfsproces.
  • Digital Factory zorgt voor sterke kwaliteitimpuls en operator productiviteit,
  • Supply Chain Planning koppelt verkooporders aan inkooporders en warehousing.
  • Product configurator zorgt voor data consistentie van verkoop via productie tot service.
  • Service biedt uitgebreide mogelijkheden voor preventief en correctief onderhoud.
  • CRM biedt email en activiteiten transparantie voor de hele organisatie.
  • Naadloze integraties met alle belangrijke financiële software.


Waarom Togetr ERP

U staat voor grote uitdagingen in de markt en in uw organisatie. Hoe kunt u nieuwe beschikbare technologie toepassen in uw onderneming als antwoord daarop. Is het mogelijk om uw organisatie stap voor stap te ontwikkelen in plaats van een 'big bang'. En hoe zorgt u dat informatie niet versplinterd in verschillende applicaties zit, maar integraal voor medewerkers beschikbaar is. Daarbij: hoe blijft het eenvoudig en inzichtgevend.

Togetr ERP is een alles-in-één cloud business management oplossing voor maakbedrijven in onder meer de High Tech, Machinebouw, en Metaalindustrie. Bedrijven in deze sectoren kennen verschillende primaire processen, waarbij de één meer georganiseerd is als een engineer-to-order organisatie; anderen kennen vooral een configure-to-order of make-to-stock primair proces. Togetr ERP is in staat om deze primaire processen te ondersteunen met een enkele, geïntegreerde suite van applicaties voor het beheer van sales en inkooporderverwerking, voorraad- en magazijnbeheer, productiemanagement, en supply chain management. Togetr ERP geeft daarbij maakbedrijven duidelijk inzicht in prestaties en een strakkere controle over hun bedrijfsvoering. Met hogere operationele marges als resultaat. 

 


Togetr ERP Functionaliteiten

Togetr ERP biedt een integrale oplossing voor uw onderneming om te sturen, inzcht te verwerven en uw processen te stroomlijnen.

Project Management

Stuur en beheers uw Engineer to Order projecten. Togetr Project management ondersteunt een solide uitvoering van dit type werk dat door uw productieproces stroomt. De module ondersteunt een robuuste voor- en nacalculatie van materialen, mens en machine uren. Hiermee is uitstekende budgetbewaking gewaarborgd.

Order management

Stroomlijn het primaire proces vanaf orderverwerking tot shipment. Elimineer knelpunten door automatisering van verkoop en inkoopprocessen, magazijn afhandeling en productieorder verwerking. Naast efficiency winst, levert dit een stijgende kwaliteit en dus een solide executie van verkoopofferte tot orderafhandeling.

Warehouse management

Houd tegelijkertijd de voorraadniveaus en kosten laag en voldoe toch aan strakke levertijden. Togetr Warehousing ondersteunt het bijhouden van voorraad op meerdere locaties, het bepalen van aanvullingen rekening houdend met veiligheidsvoorraden. Optimaliseer magazijnactiviteiten met eenvoudige scan mogelijkheden.

Supply chain management

Bepaal in near realtime op basis van klantvraag, aanwezige voorraden, doorlooptijden en bezettingsgraad wat inkoop moet bestellen in welke hoeveelheden. Togetr Supply Chain Management maakt met een visuele breakdown de relaties zichtbaar tussen productieorders en  inkoop. De dynamiek in uw productieproces wordt hiermee beheersbaar.

Shop Floor Control

Realiseer paperless productie en assemblage proces. Togetr maakt digitaal beheer van werkorders, werklastbeheer en gedetailleerde planning, voor- en nacalculatie van orders mogelijk. Combineer dit met productie management concepten zoals QRM en KanBan om optimale doorstroming in de fabriek te garanderen.

Enterprise Data Management

Interpretatie van data is alleen mogelijk als de definities daarvan transparant voor alle gebruikers is zodat er geen misverstanden ontstaan. U kunt basisgegevens bij uitstek vastleggen in Togetr: naast klanten, prospects, eenheden, afdelingen, locaties, ook definities van productie data: artikelen, stuklijsten, revisies, bewerkingsplannen, taken en bewerkingen


Wat maakt Togetr ERP uniek

image 24 (1)

Togetr ERP heeft een aantal unieke kenmerken:

  1. Togetr is een taakgestuurde applicatie, die just in time relevante informatie biedt welke nodig is om uw werk te doen; beschikbaar voor alle posities binnen uw onderneming, van shopfloor tot staf functies.
  2. Near Real-time beslissingsondersteuning voor zowel de supply chain management als uitvoeringsprocessen.
  3. Predictive Analyses en Artifical Intelligence gebaseerd databeheer

.