Referenties: aantoonbare business cases.

Valk welding

Valk Welding levert automatisering voor de lasproductie waarbij lasrobots, speciaalautomaten en lastoevoegmaterialen de belangrijkste componenten zijn. Met meer dan 2600 geïnstalleerde lasrobots en een maandelijkse levering van circa 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Valk Welding adopteert het volledige Togetr Smart Manufacturing Platform en acteert als strategische partner. Een wendbare organisatie, waarbij informatie strategisch ingezet wordt versterkt de concurrentiepositie van Valk Welding.


NTS Group

De NTS-Group ontwikkelt, vervaardigt en assembleert opto-mechatronische systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM's). De toegevoegde waarde stelt toonaangevende spelers uit de hightech industrie in staat zich beter te concentreren op de marketing, sales en service van hun producten. De NTS-Group bestaat uit verschillende, complementaire bedrijven in Nederland, Tsjechië, Singapore en China. Samen vormen zij de belangrijkste schakels uit de keten voor het maken van onder andere chipmachines.  Togetr levert met de Manufacturing Execution module belangrijke toegevoegde waarde voor de NTS organisatie. Niet alleen voor interne effectiviteit, maar ook voor klanttevredenheid.


247 Tailorsteel

247TailorSteel is producent, dienstverlener én kennispartner voor lasergesneden en gekante producten uit buis en plaat, in elke gewenste vorm. Met een ultramodern machinepark snijden we de beste, door ons geselecteerde én gecontroleerde materialen. In de Smart Bending Factory kunnen uitslagen direct worden gekant. 247 TailorSteel heeft volledige controle over het logistieke proces, van aanvraag tot en met levering. Daardoor wordt een extreem hoge betrouwbaarheid op de kwaliteit en levertijd gegarandeert. 247 TailorSteel doet dit met uitgekiende software en de allernieuwste technieken, waaronder de integratiemogelijkheden van het Togetr Smart Manufacturing Platform.


Mitsubishi Elevator Europe

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud, en liftrenovaties. Mitsubishi Elevator Europe is onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen zij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa. Mitsubishi is door onder meer Togetr Planning in staat om een leverbetrouwbare partner van zijn klanten te zijn. Met Togetr Sales & CRM wordt ook de commerciële organisatie optimaal ondersteund. 


SafanDarley

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 200 medewerkers. SafanDarly heeft al jaren gemak van de Smart Manufacturing Platform Production Hours module die is geïntegreerd met InforLN. 


Altrex

Al 70 jaar loopt Altrex voorop in klimoplossingen. Altijd op zoek naar vernieuwing. Daarbij gaat het hen niet om het innoveren, maar om dóór innoveren het werk van hun klanten makkelijker en veiliger te maken. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het beste werkt is voor elke bouwvakker van groot belang. Togetr levert al jaren een met naadloos met InforLN geïntegreerde Sales & CRM module. 


Meggson

Meggson - superspecialist in placed eggs in Ede is sinds 1997 actief in de machinebouw. Met een team van enthousiaste vakmensen maken zij automatiseringsproducten voor een efficiënte handling van eieren en dan op de niche van 'handling the placed eggs'. Meggson produceert alle producten in eigen huis en levert via een uitgebreid dealernetwerk in een groot aantal Europese landen en in Noord-Amerika. Meggson wordt daarbij optimaal ondersteund door Togetr CRM en ERP.


Quik's quality potatoes

Quik's Verse Aardappelen is al sinds 1932 een betrouwbare partner van internationale retailers, groothandels en aardappelverwerkers. Van selectie tot verpakking en transport: Quik's Verse Aardappelen levert dagelijks honderdduizenden, onbewerkte aardappelen van de beste kwaliteit aan retail en foodservice in binnenland, maar ook voor export. Al sinds enkele jaren wordt Quik's daarbij optimaal ondersteund door Togetr CRM, geïntegreerd met Dynamics Navision.


Best Fresh Group

De Best Fresh Group is een groep van bedrijven die elk sterk zijn in het jaarrond telen, verpakken, vermarkten en distribueren van verse groenten en fruit. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisatie. En dat is precies waar de naam Best Fresh Group voor staat: elk bedrijf is leider in haar sector.

De toegevoegde waarde van de groep zit in de voordelen die behaald worden bij bijvoorbeeld totale kwaliteitszorg, personeelszaken, marketing & communicatie, ICT en administratie. Door deze kennis binnen de Best Fresh Group te delen worden de voordelen geoptimaliseerd en de kosten geminimaliseerd. Dit is niet alleen in het voordeel voor de deelnemende bedrijven, maar ook voor de lange termijn samenwerking met onze leveranciers en klanten. De kernactiviteiten zijn op te delen in 3 segmenten: Handel, Teelt en Logistiek.


Assa Abloy

Snelrol- en automatische deuren. Laad- en lossystemen en digitale oplossingen. We zijn er wanneer mensen en goederen veilig en soepel in of uit gebouwen moeten kunnen bewegen.