Togetr integreert met Twinfield

17 augustus, 2023 / Anne Geurtsen

Togetr is sinds kort gekoppeld aan financieel softwarepakket Twinfield.
Deze integratie is onlangs door Twinfield gecertificeerd.Togetr SMP Twinfield certificaat 5

Met de koppeling kun je onder meer debiteuren en crediteuren synchroniseren en financiële boekingen zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en onderhanden werk mutaties vanuit Togetr verwerken in Twinfield. Ook openstaande posten in Twinfield zijn door deze koppeling inzichtelijk in Togetr SMP.

Naast de Twinfield integratie zijn inmiddels ook koppelingen beschikbaar met diverse andere (finance) applicaties zoals Exact, Business Central, SAP, InforLN, AccountView en meer. Integraal onderdeel van Togetr is een robuust integratie framework waarmee eenvoudig koppelingen met allerlei systemen zijn te realiseren en te onderhouden.


Twinfield-logo-1


Voordelen van integratie spreken voor zich: efficiënt, minder foutgevoelig en traceerbaar. Door geautomatiseerde verwerking is de financiële (project) administratie altijd in sync met de productie en logistieke informatie in Togetr. Hierdoor treden geen fouten op. Daarnaast biedt Togetr een uitgebreide traceerbaarheid van de informatie die verwerkt wordt in Twinfield en andere financiële pakketten waarmee kan worden gekoppeld.  Bijkomend voordeel van de Togetr integratie mogelijkheden is dat de verwerking van financiële data op een geaggregeerd niveau kan worden ingesteld. Dit zorgt voor aanzienlijk minder boekingen in het financiële systeem. Fijn voor het overzicht dus.

Wil je meer weten over de (integratie) mogelijkheden van Togetr:

Laat je door ons uitdagen