Nieuws

NTS kiest Togetr als strategische innovatie partner voor digitale transformatie van de productie faciliteiten

Na een traject van een aantal maanden voorbereiding en in afstemming met de NTS directie, kiest NTS voor een strategische samenwerking met Togetr. De digitale transformatie start bij NTS Mechatronics. Op basis van slimme technologie (low-code) worden door middel van een bi-modale IT-strategie de digitalisering gerealiseerd. Dit betekent een substantiële reductie van de doorlooptijden, meer inzicht in de value-stream, verbeterde ‘Rolled Throughput Yield’ en een algehele kostenreductie.

Lees meer

Topics: Smart Industry, Industry 4.0, Low Code APAAS, Manufacturing Execution Systems, Shopfloor automatisering, Paperless shopfloor, Innovatie partner, Smart Factory

Samenwerking: de start van Smart Industry

Frustraties over leverbetrouwbaarheid en te lange levertijden. Overwerk is aan de orde van de dag en verkooporganisatie moet zich in bochten wringen om klanten tevreden te stellen. Een mij bekende manager verkoop klaagt regelmatig: “Weer een afwijking van een order, weer te laat en we zijn al te duur. Echt, zo jagen we klanten weg. Wanneer begrijpt de fabriek dat het klanten zijn die de facturen betalen. Smart Industry, praat me er niet van!

Ga je met zijn collega productie medewerkers praten, dan krijg je een heel ander beeld. Het ligt allemaal veel genuanceerder is mijn ervaring. De mensen die werkzaam zijn in de fabriek geven aan dat orders regelmatig incompleet zijn uitgewerkt en fouten bevatten. Tekeningen kloppen niet en belangrijke informatie komt pas na start van de order beschikbaar of wordt ‘on the fly’ zelfs nog gewijzigd. De order acceptatie houdt nauwelijks rekening met de capaciteit van de fabriek. ‘En wij maar overwerken om hun fouten op te lossen!’ Tja.

Lees meer

Topics: Smart Industry, Internet of Things, Industry 4.0, Machine Learning, Maakindustrie, Manufacturing Execution Systems, MES, Productie uren, Shopfloor automatisering, Paperless shopfloor, Engineering uren, Smart Factory

ITEQ kiest Togetr als innovatie partner en start realisatie Shop Floor 4.0

ITEQ Industries - toeleverancier gespecialiseerd in plaatwerk mono-delen, lassamenstellingen en (sub) assemblages -versterkt haar innovaties door een partnership met Togetr. Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de fabriek verder te automatiseren in samenwerking met Togetr.

Belangrijk tijdens de selectie bleek zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst als ook het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert. De wendbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid van de oplossingen gebaseerd op het low-code, model gestuurd applicatie ontwikkelplatform, gecombineerd met robuuste integratie platform zijn uniek. De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen als ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).   

 
Lees meer

Topics: Smart Industry, Industry 4.0, Paperless shopfloor

SafanDarley zet belangrijke innovatiestap met Togetr: automatisering van de fabriek

SafanDarley - de leverancier van plaatbewerkingsmachines - kiest voor de Togetr oplossing om de productie verder te automatiseren. Innovatie speelt ook in de eigen productie van SafanDarley kantpersen een grote rol. SafanDarley werkt met de meest geavanceerde apparatuur en systemen binnen een gestroomlijnd proces met strenge kwaliteitsbewaking. Daarbij past SafanDarley ‘lean manufacturing’ principes toe om flexibel te produceren met minimale verspilling. 

De Togetr oplossing ondersteunt de automatisering van de fabriek. Voorbeelden daarvan zijn urenregistratie van de medewerkers in de fabriek en op kantoor en het starten en gereed melden van bewerkingen. Het krachtige, low-code, model gestuurde Togetr ontwikkelplatform en de aanwezige integratie naar de InforLN ERP-backbone bieden ook strategische mogelijkheden om toekomstige SafanDarley Industrie 4.0 innovaties te realiseren.

Lees meer

Topics: Manufacturing Execution Systems, Kantpersen en scharen, Productie uren, Shopfloor automatisering, Paperless shopfloor, Engineering uren