ITEQ kiest Togetr als innovatie partner en start realisatie Shop Floor 4.0

15 september, 2017 / Alex Wilbrink

ITEQ Industries - toeleverancier gespecialiseerd in plaatwerk mono-delen, lassamenstellingen en (sub) assemblages -versterkt haar innovaties door een partnership met Togetr. Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de fabriek verder te automatiseren in samenwerking met Togetr.

Shopfloor + Iteq2.png

Belangrijk tijdens de selectie bleek zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst als ook het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert. De wendbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid van de oplossingen gebaseerd op het low-code, model gestuurd applicatie ontwikkelplatform, gecombineerd met robuuste integratie platform zijn uniek. De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen als ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).   

 

Theo Tolboom, co-owner van ITEQ geeft aan dat wisselende klantvraag, flexibiliteit, korte levenscycli, vernieuwingen of revisies, snelheid in nieuwe ontwikkelingen vragen om een effectieve aansturing van de fabriek. ITEQ sluit aan bij de strategische ontwikkelingen van de ‘Smart Industry’. Kleine series en enkelstuks zijn kenmerkend voor onze klanten van morgen. Togetr biedt door haar technologie en oplossingen de mogelijkheid om stap voor stap onze innovatie agenda te realiseren.  

logo-iteq-industries.png

Theo Hoogendoorn, Product Management Togetr, voegt hier aan toe: de robotisering stelt nieuwe eisen aan business applicaties voor de fabriek. Togetr heeft door haar architectuur en oplossingen nieuwe antwoorden op prangende vragen van de Industrie.

 

 

ITEQ Industries: kleine series in hoge mate van repeterendheid
ITEQ Industries is gespecialiseerd in de levering van plaatwerk mono-delen, las samenstellingen en (sub-)assemblages. Met co-engineering en inzet van verregaande automatisering verzorgt ITEQ de productie van industriële plaatwerk producten en behuizingen, uit zowel staal, rvs, aluminium alsmede overige non-ferro materialen. Daarbij is een hoop kennis en ervaring in onder meer machine- en apparatenbouw, elektrisch vervoer, alternatieve energie, rail-, agro-, voedingsmiddelen-, medische-,  elektronica- en halfgeleiderindustrie.

Iteq1.jpg

Togetr: slimme industrie oplossingen 
Togetr is een initiatief van Elevation Concepts BV en Xibis BV. Technologische innovatie, diepgaande kennis van industriële en handelsondernemingen, kennis van verschillende bestaande bedrijfssystemen en IT implementatietrajecten zijn gecombineerd tot een sterke formule: Togetr. Togetr biedt een krachtig, low Code aPaaS platform gecombineerd met sterke oplossingen voor maak- en handelsbedrijven.

 

Meer weten?  Klik hier voor een afspraak met ons!