Nieuws

Togetr versterkt Low-Code platform met Dynamic Dossiers

Togetr Dynamic Dossiers versterkt het low-code platform van Togetr

Met Togetr Dynamic Dossiers (Togetr DDL) versterken wij ons Low-Code platform. Ons ontwikkelingsteam heeft de eerste versie van Togetr DDL voltooid waarmee dit gereed is voor klantacceptatie. Met de opkomst van Low-Code ontwikkelplatforms, vragen onze klanten in de (Maak) industrie ondersteuning om zelf eenvoudige ontwikkelingsprojecten te kunnen uitvoeren door hun interne process consultants. Togetr DDL maakt het voor deze gebruikers gemakkelijker om eigen IT-oplossingen te creëren zonder complexe codering.

Lees meer

Topics: Maakindustrie, MES, Smart Factory, Low-code, Dynamische Dossiers

Togetr Supply Chain Portal 2.1 is beschikbaar

Togetr Supply Chain Portal 2.1 is beschikbaar

De Togetr Supply Chain portal is sinds 30 januari 2020 beschikbaar. Deze portal is een platform voor kopers en leveranciers om hun Supply Chains te digitaliseren. Supply Chain partners integreren hun vraag en aanbod om een beter voorspelbaar productieproces te creëren. 

Lees meer

Topics: InforLN, Dynamics Business Central, Supply Chain, Inkoop portal

OLE: blijvend concurrentie voordeel voor Smart Factories

Druk op kwartaalresultaten?
Misschien herken je dit: toenemende druk op het hightech maakbedrijf waar je leiding aan geeft. Bij je klanten concurreer je met offshore-productie van hoge kwaliteit; tegelijk eisen aandeelhouders hogere winstgevendheid. In het afgelopen decennium hebben slimme machines intrede gedaan in je fabriek en bij je toeleveranciers. Je hebt ook vol ingezet op de integratie en automatisering van de supply chain. En in de on-demand productie realiteit van vandaag hecht je niet veel waarde meer aan volumeproductie. De kortere cycli en kleine batches zorgen voor meer frequente omschakelingen in je fabriek. 

Vervolgens sta je aan het begin van het kwartaal met een best wel positieve productie forecast in je handen, afgegeven door je productieteam. Maar bij de kwartaal review…. tegenvallende productiecijfers en minder winstgevendheid dan voorspeld. Hoe ga je dat uitleggen….?

Lees meer

Topics: Smart Factory, Overall Labour Effectiveness

Top 3 Togetr 2019 innovations for manufacturers

Togetr promising innovations for manufacturers in 2019

Innovation is pivotal for businesses to remain globally competitive. The Togetr innovation agenda enables Manufacturers to take the next step to increase competitiveness and strategic position.

Innovations are instrumental for manufacturers today. Manufacturers -applying Togetr technology- start executing on the Industrie 4.0 vision. During 2019 three key innovations became available for manufacturers: Togetr (Supply Chain) Planning Solution, Togetr SignalZ (IIoT platform) and the ReactJS Based User interface These innovations were built in close cooperation with the Togetr innovation partners, universities and innovation labs.  
Lees meer

Topics: Smart Factory, IoT, Low-code

Low-code, ERP en Massa Maatwerk

 

Low-code, ERP en Massa Maatwerk


In de achterliggende week sprak ik met CTO’s van twee succesvolle maakindustrie bedrijven. In beide gevallen concentreerde het gesprek zich op de overeenkomsten tussen de maakindustrie en de manier waarop software wordt gebouwd. Een mooie vraag om duidelijkheid te krijgen over de te volgen innovatie roadmap en bijpassende ICT strategie. We spraken over zowel de ERP als de Low-code proposities.

Lees meer

Topics: Maakindustrie, ERP, Low-code, Massa Maatwerk

Altrex enthousiast over Togetr CRM

Altrex zeer enthousiast over Togetr CRM; combinatie van ‘work management’ solution en CRM blijkt effectief

Onlangs was ik op bezoek bij onze klant Altrex. Altrex is een toonaangevend, innovatief bedrijf dat klimmateriaal maaktzoals trappen, ladders, steigers en hangbruggen. Sinds een aantal jaar maakt nagenoeg alle kantoorfuncties bij  Altrex intensief gebruik van Togetr. Het was goed om een ruime tijd na implementatie de oplossing, de implementatie en de business case te evalueren.

Lees meer

Topics: CRM

Togetr Digital Twin krijgt meeste waardering van UT studenten

Het was leuk om weer even op mijn 'Alma Mater' rond te lopen en vervolgens in discussie te gaan met 60 IT studenten van de Universiteit Twente. Ik presenteerde een vijftal proposities van Togetr. Natuurlijk: het is voor studenten niet eenvoudig een business case te koppelen aan technologie innovatie; maar toch werden ze uitgedaagd om de Togetr innovaties te waarderen op basis van de volgende 4 criteria:
(a) relevantie voor de industrie & business case
(b) functionele innovatie
(c) technische innovatie
(d) relatie met de opleiding

Er ontspon een mooi interactief gesprek!

Lees meer

Topics: PLM, IoT, Digital Twin

Smart Maintenance Experience

Het Smart Maintenance 2019 congres op 5 november leek mij veelbelovend. Terwijl ik er naar toe reed kwamen er een paar vragen bij mij boven. Hoe kunnen onze klanten een maximale machinepark uptime realiseren met Predictive Maintenance. Dat is immers een belangrijke driver van Asset Utilization: zorgen dat je machinepark optimaal benut wordt. En: kan met behulp van IoT data het machineonderhoud een stuk slimmer, eenvoudiger en goedkoper worden? Wat als je op basis van data eventuele verstoringen -nog voordat ze zich gaan voordoen- preventief aanpakt?

Lees meer

Topics: Smart Industry, Internet of Things, Industry 4.0, Predictive Maintenance, IoT, Smart Maintenance, Product Life Cycle management

De krachten bundelen: koppel CRM met andere modules van Togetr

De krachten bundelen: koppel CRM met andere modules van Togetr.

Lees meer

Topics: CRM, Maakbedrijven, informatiemodel, Maakindustry, Management ondersteuning, Management assistant, innovatie

Togetr en SignalZ (IoT) bundelen krachten!

Togetr en SignalZ (IoT) bundelen krachten en bieden industriële bedrijven daarmee vernieuwende en integrale oplossingen om de digitale transformatie vorm te geven.  

De convergentie van de fysieke en digitale wereld, gecombineerd met cloud technologie en Machine Learning, opent een wereld van kansen voor industriële bedrijven om nieuwe ervaringen en nieuwe bedrijfsmodellen te creëren.

Togetr -leverancier van low-code industriële oplossingen- breidt haar oplossingen uit door de inzet van SignalZ in haar productportfolio. Dit betekent dat aan de ontwikkeling van de Togetr Digitale Twin (PLM, product Configurator) en aan de Togetr Digital Factory de IoT dimensie zal worden toegevoegd.

Lees meer

Topics: Internet of Things, Machine Learning, Predictive Maintenance, Smart Factory