Nieuws

SPECTO Aerospace selecteert Togetr als innovatiepartner voor Smart Repair Facility

SPECTO Aerospace - een gecertificeerde composiet reparatiefaciliteit – heeft Togetr geselecteerd als haar innovatiepartner. Door toepassing van Togetr-technologie start SPECTO Aerospace met de digitale transformatie van reparatie- en planningsprocessen. De wendbaarheid en aanpasbaarheid van het low-codeplatform van Togetr, de diepgaande kennis van de industrie en de beschikbaarheid van brancheoplossingen waren doorslaggevend tijdens het selectieproces.

Lees meer

Topics: Smart Factory, Innovatie partner, Industry 4.0

Samenwerking: de start van Smart Industry

Frustraties over leverbetrouwbaarheid en te lange levertijden. Overwerk is aan de orde van de dag en verkooporganisatie moet zich in bochten wringen om klanten tevreden te stellen. Een mij bekende manager verkoop klaagt regelmatig: “Weer een afwijking van een order, weer te laat en we zijn al te duur. Echt, zo jagen we klanten weg. Wanneer begrijpt de fabriek dat het klanten zijn die de facturen betalen. Smart Industry, praat me er niet van!

Ga je met zijn collega productie medewerkers praten, dan krijg je een heel ander beeld. Het ligt allemaal veel genuanceerder is mijn ervaring. De mensen die werkzaam zijn in de fabriek geven aan dat orders regelmatig incompleet zijn uitgewerkt en fouten bevatten. Tekeningen kloppen niet en belangrijke informatie komt pas na start van de order beschikbaar of wordt ‘on the fly’ zelfs nog gewijzigd. De order acceptatie houdt nauwelijks rekening met de capaciteit van de fabriek. ‘En wij maar overwerken om hun fouten op te lossen!’ Tja.

Lees meer

Topics: Smart Factory, Smart Industry, Industry 4.0, Maakindustrie, Engineering uren, Productie uren, Internet of Things, Machine Learning, Manufacturing Execution Systems, MES, Shopfloor automatisering, Paperless shopfloor

Kees Ottevanger versterkt team van Togetr

Per 1 mei 2018 versterkt Kees Ottevanger het Togetr team. Kees Ottevanger heeft jarenlange ervaring op het snijvlak van fabrieksautomatisering en IT en heeft voor zowel middelgrote als internationale bedrijven fabrieksautomatisering gerealiseerd.

Met zijn brede kennis van fabrieksautomatisering (nesten, logistiek en integratie) en technologie in combinatie met het vernieuwende Togetr platform gaat Kees Ottevanger eraan bijdragen dat Togetr klanten innovatieve stappen kunnen zetten richting de Smart Factory.

Lees meer

Topics: Team versterking;, Software architect, Software engineer, Innovatie partner, Smart Industry, Smart Factory, Industry 4.0, Maakindustrie

Hoe CRM jouw organisatie toch wel op de klant kan richten

We weten het allemaal uit management boeken: de klant betaalt de rekening; zeer tevreden klanten zijn loyaal, worden je ambassadeur, je Net Promotor Score stijgt enzovoorts. Logisch dat de ambitie om klantgerichtheid te verbeteren blijvend hoog scoort op de agenda van management teams. Maar: een ‘grote-stappen-snel-thuis-aanpak’ waarbij voor dit doel een CRM systeem wordt aangeschaft loopt in de regel uit op een kater. 


Lees meer

Topics: ERP, CRM geïntegreerd met ERP, netpromotorscore, CRM met Getting Things Done, systeemintegratie

5 redenen waarom helemaal opnieuw beginnen met ERP geen goed idee is

Complexe IT omgeving, logge bedrijfssoftware vol maatwerk en een scala aan randapparatuur: het  voldoet zelden aan de verwachtingen. Bovendien zijn de kosten van aanschaf en onderhoud voor grote ondernemingen in de afgelopen decennia tot astronomische hoogten gestegen. Het voorstel dat sommige spelers op de softwaremarkt doen om helemaal opnieuw te beginnen, gebaseerd op een technisch flexibele, low-code software architectuur geeft echter blijk van weinig inzicht in de functionele domein complexiteit, negeert de noodzaak van andere wezenlijke ontwerp criteria voor bedrijfsapplicaties en gaat voorbij aan hoe innovatie meestal gerealiseerd wordt.

Lees meer

Topics: ERP, Low Code APAAS, innovatie, Smart Industry, Industry 4.0, Maakindustrie, Innovatie partner

Togetr zoekt versterking voor het team in Veenendaal

Vacatures

Voor de versterking van ons team in Veenendaal zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! 

Lees meer

Topics: Team versterking;, Software architect, Software engineer, Management assistant, Finance, Marketing, Management ondersteuning, Vacatures

ITEQ kiest Togetr als innovatie partner en start realisatie Shop Floor 4.0

ITEQ Industries - toeleverancier gespecialiseerd in plaatwerk mono-delen, lassamenstellingen en (sub) assemblages -versterkt haar innovaties door een partnership met Togetr. Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de fabriek verder te automatiseren in samenwerking met Togetr.

Belangrijk tijdens de selectie bleek zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst als ook het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert. De wendbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid van de oplossingen gebaseerd op het low-code, model gestuurd applicatie ontwikkelplatform, gecombineerd met robuuste integratie platform zijn uniek. De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen als ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).   

 
Lees meer

Topics: Paperless shopfloor, Industry 4.0, Smart Industry

SafanDarley zet belangrijke innovatiestap met Togetr: automatisering van de fabriek

SafanDarley - de leverancier van plaatbewerkingsmachines - kiest voor de Togetr oplossing om de productie verder te automatiseren. Innovatie speelt ook in de eigen productie van SafanDarley kantpersen een grote rol. SafanDarley werkt met de meest geavanceerde apparatuur en systemen binnen een gestroomlijnd proces met strenge kwaliteitsbewaking. Daarbij past SafanDarley ‘lean manufacturing’ principes toe om flexibel te produceren met minimale verspilling. 

De Togetr oplossing ondersteunt de automatisering van de fabriek. Voorbeelden daarvan zijn urenregistratie van de medewerkers in de fabriek en op kantoor en het starten en gereed melden van bewerkingen. Het krachtige, low-code, model gestuurde Togetr ontwikkelplatform en de aanwezige integratie naar de InforLN ERP-backbone bieden ook strategische mogelijkheden om toekomstige SafanDarley Industrie 4.0 innovaties te realiseren.

Lees meer

Topics: Manufacturing Execution Systems, Kantpersen en scharen, Productie uren, Shopfloor automatisering, Paperless shopfloor, Engineering uren

Altrex kiest Togetr als partner voor realisatie van CRM ambitie

Altrex - de specialist in klimmaterieel - kiest Togetr als partner voor realisatie van zijn CRM ambitie. Na een zorgvuldig selectie traject heeft Altrex gekozen voor de Togetr CRM oplossing. Tijdens de selectie bleek dat een CRM oplossing zowel innovatieve functionaliteit inhoudt als ook een effectief communicatie platform betekent.

Het transparant maken van alle klantgerichte activiteiten op basis van zowel gestructureerde ERP gegevens als ongestructureerde data biedt vernieuwende mogelijkheden om een echt integraal klantbeeld te tonen. Het beschikken over een integraal klantinzicht is daarbij niet alleen voor marketing en verkoop maar ook voor de gehele Altrex organisatie belangrijk.

 

Lees meer

Topics: CRM, InforLN

Hoe Manufacturing Execution Systems 4 x beter kunnen

Mijn queeste eind vorige maand door de immense hallen van de Hannover Messe begon met Manufacturing Execution Systems (MES) en de ‘automatisering van de fabriek’. In mijn vorige blog stelde ik de vraag: Is er nog hoop voor MES? Uiteindelijk denk ik van wel, mits…

4 ontwerpcriteria
Een MES 2.0 dat bijdraagt aan een Industrie 4.0 agenda moet mijns inziens ten minste voldoen aan de volgende 4 ontwerp criteria.

Lees meer

Topics: MES, Hannover Messe, Manufacturing Execution Systems, Lean, QRM, master data management, systeemintegratie, wendbaarheid