Word jij onze nieuwe collega?

26 november, 2021 / Alex Wilbrink

Togetr is een dynamisch hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Wij bieden krachtige innovatieve oplossingen voor de snel veranderende maakindustrie. Klanten zoals Meggson, NTS Group, Mitsubishi, Valk Welding en Altrex geven hun digitalisering met Togetr vorm. Kernwoorden zijn: digitalisering van moderne assemblage en fabricage processen, massa maatwerk, product configuratie, dynamische realtime planning en next generation ERP.

UI Engineers m/v

We zijn op zoek naar een gepassioneerde ReactJS ontwikkelaar om samen met designers, framework en backend developers, hoogwaardige platformen en applicaties te ontwikkelen. Zit ReactJS in je vingers, heb je oog voor UX en volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet? Dan ben je misschien wel onze nieuwe collega! Je hebt ervaring met ReactJS, toont passie om front-end design en architectuur afwegingen te maken. Je ontwerpt niet alleen front-end oplossingen maar denkt ook mee over de impact op het framework. Verder ben je communicatief en overleg je met teamleden, van content tot design en back-end. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te krijgen en waardeert een wendbare manier van werken.

Software Engineers m/v

In een klein team implementeer, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor onze klanten. Daarbij is de vertaling naar de generieke Togetr concepten essentieel. Je neemt deel aan het gehele klantentraject: van (pre)sales, pilots, procesontwerp tot implementatie. Je bent overtuigend en toont leiderschap. Ervaring in de industrie en logistieke processen is een pré. Je beschikt over een klantgerichte houding en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent creatief, pragmatisch, zorgvuldig en analytisch ingesteld en hecht aan kwaliteit.

Software Engineers m/v

Je bent een doorzetter en bent bezig met een HBO of WO opleiding op het gebied van informatica, wiskunde of econometrie. Je zoekt een afstu- deeropdracht en wilt graag je studie toepassen in de maakindustrie op het gebied van AI, augmented reality of bedrijfskundige concepten. Het is ook mogelijk om in deeltijd werk te combineren met je studie.

 

Interesse?

Wij bieden je een zelfstandige functie in een veeleisende omgeving. Togetr besteedt veel tijd aan opleidingen en persoonlijke groei. Door onze groei ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden of vergoeding voor je afstudeerproject, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Herken je jezelf in één van deze profielen? Stuur binnen twee weken je CV met motivatie naar info@togetr.nl, t.a.v. afdeling HRM. Meer informatie over Togetr vind je op www.togetr.nl.