Waarom FPS Electic - Alltrec kiest voor Togetr ERP

15 juni, 2023 / Alex Wilbrink

FPS Electric uit Rijen heeft gekozen voor Togetr ERP. FPS Electric is een ambitieuze en snel groeiende fabrikant van elektrischeFPS Electric Alltrec Togetr werktuigdragers en grasmaaiers voor commercieel gebruik. Ze brengen deze machines onder de merknaam Alltrec op de markt. FPS levert het voertuig met bestuurderscabine voor meerderde toepassingen: van grasmaaien, heggen snoeien en onkruid wieden tot vegen, bladblazen, sneeuwruimen en strooien. Daarbij is het digitaal beheer op afstand standaard door middel van een eigen IoT oplossing (internet of things). 

Aan de keuze voor Togetr is een uitgebreide selectie vooraf gegaan waar diverse leveranciers zijn beoordeeld. Belangrijkste argumenten om voor Togetr te kiezen is de uitstekende fit van het Togetr ERP systeem met de bedrijfsprocessen van FPS Electric. Frank van de Staak, CEO FPS Electric: "Togetr ERP past erg goed bij ons configure to order bedrijfstype en dat gaat ons absoluut helpen om FPS verder op te schalen in Nederland en daarbuiten." 
Frank vervolgt: "Als ik ons selectieproces samenvat dan denk dat Togetr op 5 punten erbovenuit steekt:

  1. Togetr biedt sterke intuïtieve assemblage ondersteuning door de combinatie procesbegeleiding, werkinstructies kwaliteitsmetingen en gerelateerde tracking & tracing.
  2. Togetr levert een volledig geïntegreerde product configurator, waardoor optie gebaseerde modularisatie en standaardisatie mogelijk wordt.
  3. Togetr ondersteunt het dynamisch plannen van materialen en capaciteiten voor zowel de ‘job-shop’ als de ‘flow-shop’.
  4. Complete CRM functionaliteit op basis van Mail, Activiteiten, Workflow, Notificatie en Dossiervorming.
  5. Overzichtelijke en uitgebreide project calculatie en budget beheer.

"Togetr past erg goed bij ons configure to order bedrijftype en
dat gaat ons absoluut helpen om op te schalen."


Met Togetr krijgen we onze configure to order bedrijfsprocessen beter in de grip en ontstaat er ruimte voor groei". Alex Wilbrink vult aan: "Moderne bedrijfsapplicaties die het primaire proces ondersteunen moeten meerdere bedrijfstypologieën kunnen ondersteunen. FPS Electric is typisch een ‘Configure-to-Order’ bedrijf dat innovatie strategisch combineert met massa-maatwerk en grotere volumes.

Meer lezen over hoe je met Togetr een Smart Factory realiseert?

Download onze Whitepaper

 

Of lees wat LINK Magazine schrijft over Togetr ERP::

Togetr is voor ERP wat Tesla is voor de auto industrie