Togetr wordt ambassadeur voor Smart Industry

Een samenwerking met het doel om kansen binnen de maakindustrie te creëren 

Togetr gelooft dat nieuwe technologie nieuwe kansen biedt voor de maakindustrie in Nederland om de toppositie op de wereldkaart te behouden. Door de handen ineen te slaan hopen wij de digitale transformatie van de industrie te bevorderen. Dit begint bij innovatie, kennisverspreiding en samenwerken. 

Opgericht door het ministerie van Economische Zaken, stimuleert Smart Industry bedrijven om door middel van slimme technologie en digitalisering nieuwe businesskansen te creëren. Enkele bekende namen zoals NTS Group, 247TailorSteel, ING en IBM zijn reeds ambassadeurs, en Togetr sluit zich aan bij deze groep. 

De kennis die Togetr heeft opgedaan door jarenlange ervaring in de industrie wordt gedeeld met Smart Industry. In de kennisbank kan het publiek uiteenlopende onderwerpen vinden rondom Industry 4.0. Het team van Togetr kijkt ernaar uit om zijn steentje bij te dragen aan de toekomst van de maakindustrie.  

Bekijk de website van Smart Industry. 

 Over Togetr: 

Togetr bouwt aan een nieuwe generatie bedrijfsapplicaties voor industriële ondernemingen. Hiermee kunnen zij zich met de laatste ontwikkelingen volledig evolueren naar de Smart Industry.  Vraag een gratis demo aan en ontdekt hoe wij uitdagingen uit de maakindustrie aanpakken.

Bericht delen: