Togetr Supply Chain Portal 2.1 is beschikbaar

Togetr Supply Chain Portal 2.1 is beschikbaarTogetr Smart Supply Chain integration

De Togetr Supply Chain portal is sinds 30 januari 2020 beschikbaar. Deze portal is een platform voor kopers en leveranciers om hun Supply Chains te digitaliseren. Supply Chain partners integreren hun vraag en aanbod om een beter voorspelbaar productieproces te creëren. 

Het Togetr-platform vormt een goede basis voor zelflerende Supply Chains op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Vraag en aanbod in de gehele waardeketen doorrekenen maakt ook deel uit van de Togetr-propositie. Door het realiseren van zero-touch orderafhandeling staan alleen ​​uitzonderingen centraal. Togetr Supply Chain Portal biedt inzicht in leverbetrouwbaarheid, orderstatus, ordervolumes en orderwaarden. Het Togetr-platform biedt een geavanceerde standaardintegratie met onder meer InforLN, Dynamics 365 Business Central en Exact.

Togetr Purchasing portal

 


Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze klantervaringen, onze technologische visie of onze propositie (Togetr MES, Togetr Digital Twin, Togetr SignalZ, Togetr Planning), of houdt u van een demonstratie op basis van een use case?

Neem contact met ons op >>


Kennisbank
Wilt u meer lezen over onze propositie? Lees dan verder op onze kennisbank.

Togetr Smart Manufacturing Ideas

Bericht delen: