Togetr en SignalZ (IoT) bundelen krachten!

28 mei, 2019 / Alex Wilbrink

Togetr en SignalZ (IoT) bundelen krachten en bieden industriële bedrijven daarmee vernieuwende en integraleTogetr Signalz oplossingen om de digitale transformatie vorm te geven.  

De convergentie van de fysieke en digitale wereld, gecombineerd met cloud technologie en Machine Learning, opent een wereld van kansen voor industriële bedrijven om nieuwe ervaringen en nieuwe bedrijfsmodellen te creëren.

Togetr -leverancier van low-code industriële oplossingen- breidt haar oplossingen uit door de inzet van SignalZ in haar productportfolio. Dit betekent dat aan de ontwikkeling van de Togetr Digitale Twin (PLM, product Configurator) en aan de Togetr Digital Factory de IoT dimensie zal worden toegevoegd.

Voor Togetr klanten betekent dit dat het beheer van werkvoorbereiding gegevens, engineering gegevens, productiegegevens en gebruiksgegevens gecombineerd kunnen worden. Industriële ondernemingen kunnen daarmee een product waarheid (‘single truth’) vastleggen, waarbij deze processen beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Daarnaast biedt SignalZ mogelijkheden voor de Togetr Digital Factory oplossingen. Machinegegevens, assetmanagement kan op basis van de werkelijke gegevens worden ingezet voor procesverbetering en aansturing.    

Tom van Oost, architect van SignalZ wijst op het belang van innovatie in de maakindustrie: ‘om de concurrentiepositie te behouden en de meerwaarde van low-code oplossingen te vergroten is de IoT dimensie van wezenlijk belang. Daarbij zijn praktische business cases essentieel. Het is belangrijk om de grote hoeveelheid data in de digitale fabriek duiding te geven en te interpreteren middels slimme algoritmes, zodat deze ‘actionable’ wordt.’

Theo Hoogendoorn, product-owner Togetr, voegt hieraan toe: ‘In de maakindustrie zien we steeds vaker dat het integreren van data rond de vaak complexe producten en installaties van essentieel belang is om de concurrentiepositie te handhaven. Wereldwijd inzicht in het functioneren van de geleverde producten opent nieuwe mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld engineering, service en onderhoud.’      

Voorbeeld van een Digital Twin in SignalZ.TvO press release 2-1

 

 

 

 

 

SignalZ

SignalZ is een IoT analytics platform voor het vertalen van sensor data naar relevante informatie voor procesverbetering en benodigde preventieve actie. Sensoren en machines van uiteenlopende merken kunnen verbonden worden met het SignalZ platform. Door middel van slimme algoritmes worden ruwe gegevens vertaald naar bruikbare informatie. Klanten kunnen zelf algoritmes toevoegen en gebruikersvriendelijke dashboards configureren. Assets over de hele wereld kunnen beheerd worden, predictive maintenance kan in de praktijk worden gebracht middels Machine Learning. SignalZ is een open platform en integreert met verschillende systemen zoals Excel en Power BI. Het innovatieve platform werkt op elk apparaat (pc, tablet, smartphone) en is gebouwd op een moderne architectuur.

Meer informatie: www.signalz.eu

Togetr, your ‘Smart Industry’ innovation partner

Togetr is een hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Togetr biedt oplossingen die de kracht van low-code ontwikkeling combineert met disruptieve industrie-oplossingen, waardoor bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen. Sleutelwoorden in de Togetr-innovatie zijn: model gestuurde ontwikkeling, low-code softwareontwikkeling, dynamische workflows, mass customization, integratie en Big Data. Togetr Smart Industry-oplossingen zijn: Supply Chain Planning, Manufacturing Execution Systems, CRM, Predictive Maintenance en Product Life Cycle Management. Togetr is een belangrijke innovatiepartner voor onder meer: NTS Group, Mitsubishi Elevator Europe, Specto Aerospace, Valk Welding, Altrex, 247TailorSteel, SafanDarley, Koninklijke Euroma en ITEQ Industries.

Meer informatie: www.togetr.nl.