Meewerken aan de Scale Up van een 'Social Enterprise'

2 augustus, 2022 / Anne Geurtsen

Wij zoeken een Software Developer SINC.social (m/v)

Profiel. Je bent een gepassioneerde Software Developer en hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en bij voorkeur een aantal jaar ICT gerelateerde werkervaring. Je vertaalt een ontwerp niet alleen naar code, maar hebt ook oog voor UX en UI. Je wil graag je ontwikkelen tot software developer met een brede skillset. Je bent zelfstartend en zelfstandig maar zeker ook een teamplayer. Je bent accuraat en deadline gevoelig. Je kunt goed professional samenwerken. Je besteedt aandacht aan details en werken volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in je vakgebied.

Context. SINC.social is de Sociale Enterprise van Togetr en SchuldHulpMaatje Nederland. In deze samenwerking is de SINC applicatie ontwikkeld voor > 100 lokale stichtingen die met ruim 4000 vrijwilligers hulp verlenen aan mensen in schulden, werklozen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders enzovoorts. De applicatie is gebouwd door het SINC team gebouwd van Togetr. Als team staan we voor een flink aantal uitdagingen. Het ‘ecosysteem van SchuldHulpMaatje’ is een combinatie van sociale bevlogenheid met technologische innovatie. Er worden voortdurende nieuwe concepten bedacht waar vervolgens applicaties voor nodig zijn. Maar ook technische uitdagingen zijn er nog volop, bijvoorbeeld de ontwikkeling van Apps rond de SINC applicatie en de robuuste integratie daarmee, toepassing van nieuwe UI concepten, data-uitwisseling tussen organisaties, data-analyse, KPI’s etc. Ons team bestaat uit jonge developers, ondersteund door senioren die meedenken bij bijvoorbeeld complexere architectuur afwegingen. Humor, plezier, sociale bevlogenheid en technische uitdaging gaan hand in hand. 

Afbeelding1-2Wat wij je bieden: veelzijdigheid, vrijheid en veel leerervaring. SINC applicatie ontwikkelaar bij Togetr is een veelzijdige functie met de mogelijkheid om op veel terreinen te leren. Naast software development behoort het samen met klanten nieuwe oplossingen bedenken, technische werkvoorbereiding of procesverbeteringen doorvoeren ook tot de mogelijkheden. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden afhankelijk van jouw interesses en skills. Samen met het team probeer je het beste uit jezelf te halen om de SINC applicaties naar een nog hoger niveau te tillen. Je werkt mee aan de scale up van onze Social Enterprise: we functioneren als een impact first IT bedrijf, we maken winst maken als onderneming, maar deze winst gaat echter voornamelijk weer richting het ecosysteem van SchuldHulpMaatje.


Voorwaarden. Wij bieden een goed en met andere IT bedrijven concurrerend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Randvoorwaarden zijn goed ingevuld: uitstekende laptop, telefoon (en dagelijks lekkere lunch!). Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder meer een elektrische fietsregeling, goede pensioenregeling, woon-werkverkeer vergoeding en 25 vakantiedagen per jaar.

Interesse? Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een Social Enterprise te werken? Stuur dan binnen twee weken je CV met motivatie naar info@togetr.nl, t.a.v. Karin van de Weerd. Meer informatie vind je op: www.sinc.social of www.schuldhulpmaatje.nl

 

Klik hier voor een PDF van deze vacature