Kees Ottevanger versterkt team van Togetr

16 mei, 2018 / Alex Wilbrink

Per 1 mei 2018 versterkt Kees Ottevanger het Togetr team. Kees Ottevanger heeft jarenlange ervaring op het snijvlak Rowing Togetrvan fabrieksautomatisering en IT en heeft voor zowel middelgrote als internationale bedrijven fabrieksautomatisering gerealiseerd.

Met zijn brede kennis van fabrieksautomatisering (nesten, logistiek en integratie) en technologie in combinatie met het vernieuwende Togetr platform gaat Kees Ottevanger eraan bijdragen dat Togetr klanten innovatieve stappen kunnen zetten richting de Smart Factory.

mijnfotoDit betekent dat Kees Ottevanger de Togetr MES oplossing verder ontwikkelt met als speerpunt de integratie van business software met robotica en machines. Daarnaast werkt hij aan de verdere toepassing van het QRM gedachtengoed in de Togetr MES oplossing.

Naast het leadership met betrekking tot fabrieksautomatisering is Kees Ottevanger betrokken bij de technologie innovatie van het Togetr low-code platform. Dit platform is de basis voor krachtige Smart Industrie oplossingen.

 
Wil je met Kees Ottevanger of zijn collega’s van gedachten wisselen over fabrieksinnovatie of innovatieve software oplossingen, neem dan contact op met Togetr: info@togetr.nl of klik op het inspiratie icon rechts onder.