Herontworpen Togetr ERP oplossing bij de 4Innovatorsdays

18 oktober, 2021 / Alex Wilbrink

Herontworpen Togetr ERP oplossing bij de 4Innovatorsdays 

De 4Innovatorsdays worden na een succesvolle eerste editie weer georganiseerd. Dit jaar heeft onze partner Valk Welding het team van Togetr uitgenodigd als gast. Op woensdag, donderdag en vrijdag 17, 18 en 19 november keren deze dagen terug, op de locatie van onze partner Valk Welding; Staalindustrieweg 29 in Alblasserdam. Bezoekers zullen de eerste zijn die de laatste innovaties en machines aanschouwen van onder anderen Valk Welding, Q-Fin, LVD, Kumatech. Vergeet je vooral niet in te schrijven! 

Een volledige tour van Togetr ERP 

Ons team van Togetr zal je in een demo laten kennismaken met een modulair cloud-native ERP systeem voor maakbedrijven. Deze opnieuw ontworpen oplossing biedt voor Assemble-to-Order en Engineer-to-Order bedrijven een vernieuwende benadering. Ontdekt de product configurator, een slimme Planningsoplossing gecombineerd met CRM, warehousing, service en onderhoud en productieuitvoering. Compleet, slim en taakgestuurd. 

 

De andere aanwezige innovators 

Voor ieder bedrijf liggen de knelpunten in de procesketen ergens anders en op de 4Innovatorsdays is voor ieder knelpunt een partner aanwezig om hier een oplossing in te bieden.   

 

Valk Welding 

Valk Welding, mede-organisator van het evenement, toont een nieuw softwarepakket genaamd ARP. ARP staat voor ‘Automatic Robot Programming’ en is een softwareprogramma waarin het robotprogramma automatisch wordt gegenereerd aan de hand van de 3D file van het product. Valk Welding heeft dit principe uitgewerkt in een installatie specifiek voor de staalbouwmarkt. Deze installatie heet de ‘Beam-Welder’ en is tijdens de 4Innovatorsdays werkend te zien. Daarnaast presenteert Valk een nieuwe lijn Mig-toortsen en alle innovaties rond de Techman Cobots zullen te zien zijn. 

 

Kumatech 

Kumatech is dé partij als het gaat om de oplossingen van interne logistieke vraagstukken. De op vloerstructuur navigerende Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s) is een krachtig stukje innovatie. De layout in de productiehal van een maakbedrijf verandert continu. Elk productieproces kent doorlopend zijn optimalisaties, met als gevolg dat automatisch geleide transportvoertuigen mee moeten in deze flexibiliteit. Kumatech speelt hier erg goed op in. Maar daar blijft het niet bij: Kumatech verkoopt, engineert en produceert een totaaloplossing voor het MKB en grotere maakbedrijven voor interne logistieke processen, van opslag tot transport. 

 

LVD 

Op de Blechexpo in Stuttgart introduceert LVD de Nieuwste Cadman SUITE versie 8.8. Deze versie zal LVD bij de 4Innovatorsdays als Nederlandse primeur gaan demonstreren. De rekensnelheid is extreem hoog, daarnaast zijn er nu meerdere oplossingen voor dezelfde producten waarbij Cadman SDI meer en meer geïntegreerd wordt in Cadman B. 

 

Q-Fin 

Q-Fin heeft nog nooit, en ook de laatste maanden niet, stil gezeten. Zij hebben weer enkele mooie innovaties weten neer te zetten. Een daarvan is het hoogproductief dubbelzijdig ontbramen en afronden van plaatwerk d.m.v. de Q2S ontbraamstraat. Dit is een systeem bestaande uit 2 ontbraam- en finishmachines met daartussen een platen keerstation. Daarnaast hebben ze een nieuwe machine ontwikkeld, de DS600/DS1200 voor het verwijderen van plasma of autogeenslak en de F1200XL. De F1200 XL is een 1200 mm brede machine met 4 bewerking stations die volledig programmeerbaar is.   

 

MCB 

MCB is de metaalgroothandel die uw business begrijpt. Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. MCB neemt u tijdens deze dagen graag mee in meerdere innovaties op het gebied van digitalisering, logistiek en duurzaamheid waardoor we succesvoller kunnen samenwerken in de keten. Als onderdeel van de MCB Group werkt MCB ook intensief samen met haar zusterbedrijven, zoals MCB Direct. MCB Direct is de metaalpartner die voornamelijk levert aan de verspaningsindustrie m.b.v. concepten zoals voorraadbeheer, klantspecifieke bewerkingen en JIT leveringen.  

 

Elfsquad Project- en systeemconfiguraties 

Hoewel productconfiguratie inmiddels redelijk bekend is, volstaat dit voor veel machinebouwers niet meer. Zij maken geen standalone producten, maar machines die altijd geïntegreerd worden in productielijnen met meerdere machines. Om dit moeiteloos te kunnen verkopen, engineeren én produceren heeft Elfsquad project- en systeemconfiguraties mogelijk gemaakt. Daarmee stelt men de meest complexe productielijnen samen, direct visueel in 3D getoond om de klant te overtuigen én richting productie te kunnen sturen. Op de 4Innovatorsdays zal Elfsquad hier mooie sneak peeks van laten zien. 

 

Lemtech  

Lemtech Lucht- en Mileutechniek biedt oplossingen op maat bij hinderlijke en/ of gezondheidsgevaarlijke stoffen, dampen en geuren. Lemtech is specialist op het gebied van lasrookoplossingen. Lemtech zal tijdens de 4Innovatorsdays drie innovaties presenteren.  

 

SpartnerS 

Helpen van ondernemers in de maakindustrie. Naast verbeteringen in primaire processen, met nadruk op verkorten van doorlooptijden, zien wij steeds meer dat succesvol samenwerken in de keten belangrijker wordt.  

 

U bent van harte welkom 

Wanneer? 
Woensdag 17 november
Donderdag 18 november
Vrijdag 19 november 

 

Waar? 
Valk Welding 
Staalindustrieweg 29 
2952AT Alblasserdam 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marketing@valkwelding.com. Vermeld hierbij welke dag en in welk tijdsblok u van plan bent te komen; van 10:00 tot 13:00, van 13:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 20:00.