Cobot Automation kiest Togetr ERP-systeem

Cobot Automation zet met nieuwe Togetr ERP belangrijke stap naar de toekomst

Na een zorgvuldige selectie heeft Cobot Automation (www.cobot.eu) gekozen voor Togetr. Togetr biedt een integrale ERPCobot logo oplossing. Cobot Automation ontwikkelt zich steeds meer van ‘projecten’ naar ‘producten’. Voor deze transitie is een goede integrale informatie voorziening nodig!


Na het gebruik van Plan-de-Campagne was Cobot Automation op zoek naar nieuwe functionaliteiten om de strategische inzet mogelijk te maken. Dit betekent dat de nieuwe ERP applicatie zowel de ‘op- maat’ productie volgens het engineer-to-order principe ondersteunt als ook en slim combineren van standaard modules componenten volgens het configure-to-order principe. Het betekent ook dat de kwaliteit en de support van producten essentieel is, waarbij informatie over de product life-cycle bijzonder belangrijk is.   

Togetr biedt een nieuwe generatie Enterprise Applicaties, waarin moderne Productieplanning functionaliteit meerdere productie typologieën kent. Een geïntegreerde Product Configurator, een krachtige Service-oplossing en de ‘taak gestuurde’ CRM functionaliteit bieden best-of-breed functionele domein diepte als ERP integraliteit.

Cobot pagina 2

Belangrijk tijdens de selectie bleek de visie van Togetr op zowel functionaliteit als technologie.  Gijs Thomassen -directeur van Cobot-  ‘Togetr is voor ERP wat Tesla is voor de automotive industrie. Technologisch zijn we enthousiast over de taaksturing voor medewerkers, de aantrekkelijke intuïtieve User interface en het geautomatiseerde beheer in de cloud. Functioneel was met name het herontwerp van de planningsoplossing verrassend voor ons – Togetr heeft het klassieke MRP algoritme herontworpen, waardoor Cobot sneller en doeltreffend kan reageren op wijzigingen in de klantvraag’. Daarnaast is de integraliteit wezenlijk: de aansturing en de logistiek zijn een integraal vraagstuk’.​

Theo Hoogendoorn,  product-owner Togetr – voegt er aan toe: ‘Aanpassingen van de applicaties zijn blijvend eenvoudig door de Togetr low-code architectuur. Belangrijk is ook de inzet van slimme algoritmiek. Moderne technologie biedt nieuwe mogelijkheid. Het automatisch opbouwen van dossiers – ten behoeve van bijvoorbeeld klanten, projecten, resources verrijkt onze informatie huishouding en is ook een uniek kenmerk van Togetr.  ​

COBOT Automation
COBOT Automation is gevestigd in Ede en sinds 1997 actief in de machinebouw. Met een team van gemotiveerde vakmensen is onze dagelijkse uitdaging om goede producten te maken die de automatiseringsprocessen rondom de handling van het ei beter en efficiënter maken.

Togetr
Togetr is een hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Togetr biedt Enterprise Applicaties die de kracht van low-code ontwikkeling combineert met disruptieve industrie-oplossingen, waardoor bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen. Togetr is een belangrijke innovatiepartner voor onder meer: Mitsubishi Elevator Europe, Valk Welding, Altrex, 247TailorSteel, SafanDarley, Koninklijke Euroma en ITEQ Industries.


Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze klantervaringen, onze technologische visie of onze propositie (Togetr MES, Togetr Digital Twin, Togetr SignalZ, Togetr Planning), of houdt u van een demonstratie op basis van een use case?

Neem contact met ons op >>


Kennisbank
Wilt u meer lezen over onze propositie? Lees dan verder op onze kennisbank.

Togetr Smart Manufacturing Ideas

Bericht delen: