Altrex kiest Togetr als partner voor realisatie van CRM ambitie

23 mei, 2017 / Alex Wilbrink

Altrex - de specialist in klimmaterieel - kiest Togetr als partner voor realisatie van zijn CRM ambitie. Na een zorgvuldig selectie traject heeft Altrex gekozen voor de Togetr CRM oplossing. Tijdens de selectie bleek dat een CRM oplossing zowel innovatieve functionaliteit inhoudt als ook een effectief communicatie platform betekent.

Altrex its.jpg

Het transparant maken van alle klantgerichte activiteiten op basis van zowel gestructureerde ERP gegevens als ongestructureerde data biedt vernieuwende mogelijkheden om een echt integraal klantbeeld te tonen. Het beschikken over een integraal klantinzicht is daarbij niet alleen voor marketing en verkoop maar ook voor de gehele Altrex organisatie belangrijk.

 

Het krachtige, low-code, model gestuurde Togetr ontwikkelplatform en de aanwezige integratie naar de ERP-backbone bieden ook strategische mogelijkheden om toekomstige Altrex innovaties te realiseren.

Jan Keizer, algemeen directeur Altrex,  geeft aan dat het verder stroomlijnen van de commerciële activiteiten van belang is. Het integraal inzicht hebben in alle klantactiviteiten en het proactief benaderen van nieuwe klanten op basis van Togetr CRM biedt Altrex nieuwe kansen. Het versterkt ook de wendbaarheid en responsiviteit van de interne organisatie. Togetr biedt aantrekkelijke en innovatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van Altrex. Klanttevredenheid en een effectieve verkooporganisatie zijn voor Altrex van wezenlijk belang.

Theo Hoogendoorn – Togetr Product Management - voegt hier aan toe: "De Togetr oplossingen kenmerken zich door flexibiliteit en innovatieve communicatie mogelijkheden".

Altrex: specialist in klimmaterieel
Al meer dan 65 jaar opereert Altrex B.V. wereldwijd als toonaangevende A-merk fabrikant en distributeur van klimmaterieel. Het brede assortiment varieert van ladders, trappen en steigers tot complete hangbruginstallaties, voor zowel de echte professional als voor de doe-het-zelver. Altrex verzorgt naast het standaard leveringsprogramma ook maatwerkoplossingen, keuringen, certificeringen en opleidingen. Naast de vestiging van hoofdkantoor, fabriek en logistiek centrum in Zwolle heeft Altrex dochterondernemingen in België en Spanje.

Klimmaterieel.png

Togetr: slimme industrie oplossingen
Togetr is een initiatief van Elevation Concepts en Xibis. Technologische innovatie, diepgaande kennis van industriële en handelsondernemingen, kennis van verschillende bestaande bedrijfssystemen en IT implementatietrajecten zijn gecombineerd tot een sterke formule: Togetr. Togetr biedt een innovatief, low Code aPaaS platform gecombineerd met sterke oplossingen voor maak- en handelsbedrijven.