SPECTO Aerospace selecteert Togetr als innovatiepartner voor Smart Repair Facility

SPECTO Aerospace - een gecertificeerde composiet reparatiefaciliteit – heeft Togetr geselecteerd als haar Afbeelding1innovatiepartner. Door toepassing van Togetr-technologie start SPECTO Aerospace met de digitale transformatie van reparatie- en planningsprocessen. De wendbaarheid en aanpasbaarheid van het low-codeplatform van Togetr, de diepgaande kennis van de industrie en de beschikbaarheid van brancheoplossingen waren doorslaggevend tijdens het selectieproces.

Jeroen Mast, managing director van SPECTO Aerospace, geeft aan dat baanbrekende smart industry informatietechnologie de sleutel is voor de differentiatie van SPECTO Aerospace naar de toekomst toe. Het op een intuïtieve manier beschikbaar krijgen van informatie over de totale reparatiewerkplaats, het eenvoudig kunnen tracken en tracen van bewerkingen, reparaties uitvoeren  op basis van inspecties, digitale documenten en een transparante planning voor de interne organisatie, maar ook daarbuiten: belangrijke uitdagingen voor de hedendaagse reparatiewerkplaats. 

Theo Hoogendoorn, Product Management Togetr, voegt hieraan toe: De slimme fabriek en smart repair-shopfloors vertegenwoordigen een sprong voorwaarts van meer traditionele automatisering naar een volledig verbonden en flexibel systeem. Een systeem dat de constante stroom gegevens van activiteiten en productiesystemen kan gebruiken om te leren waardoor de organisatie zich kan aanpassen aan nieuwe eisen. Repair-shopfloors zoals die van SPECTO worden met onze technologie responsief, adaptief en geïntegreerd.


SPECTO Aerospace

SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad-Airport en Luchtmachtbasis Woensdrecht, is een EASA / FAA / TCCA-Part145, AS9100/AS9110 en ISO9001 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf. De capability van SPECTO bestrijkt een breed scala aan SPECTO_logo_2018_kleurcomposieten, plaatwerk en hybride vliegtuigonderdelen. Daarnaast biedt SPECTO vliegtuigonderdelen uit een eigen componenten pool om klanten in AOG-situaties (Aircraft On Ground) te ondersteunen. SPECTO heeft ruim 15 jaar ervaring met reparatie, modificatie, spuit- en schilderwerk en levensduurverlenging van een uitgebreid assortiment structurele composiet- en plaatwerk componenten met hoogwaardige toepassingen voor de grote luchtvaart. SPECTO is specialist in het repareren van helicopter rotorbladen, stuurvlakken, straalmotordelen  en radomes (vliegtuigneus).

 

Togetr: Smart Industry SolutionsTG
Togetr is een hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Togetr is de enige oplossing die de kracht van low-code ontwikkeling combineert met disruptieve industrie-oplossingen, waardoor bedrijven hun digitale transformatie kunnen bevorderen. Sleutelwoorden in de Togetr-innovatie zijn: modelgestuurde ontwikkeling, low-code softwareontwikkeling, dynamische workflows, mass customization, integratie en Big Data. Togetr Smart Industry-oplossingen zijn: Supply Chain Planning, Manufacturing Execution Systems, CRM, Predictive Maintenance en Product Life Cycle Management. Togetr is een belangrijke innovatiepartner voor onder meer: Mitsubishi Elevator Europe, Valk Welding, NTS Group, Altrex, 247TailorSteel, SafanDarley, Koninklijke Euroma en ITEQ Industries.

 

Bericht delen: