Supply Chain Management

Afbeelding10

On-line Material Planning

Togetr Planner relateert continu vraag en aanbod. Het plant en optimaliseert op basis van de benodigde materialen en levert input rond vertragingen veroorzaakt door materiaaltekorten, capaciteit problemen, waaronder alternatieve productiemethoden, leveranciers en voorraadbronnen.

Afbeelding3

Multi-level Capacity Planning

Met behulp van Togetr Planning kunt u plannen maken die de beschikbare capaciteiten behouden, voldoen aan de beloofde leverdata en aanpassingen in de productie mogelijk maken. De Togetr-oplossing ondersteunt op PERT gebaseerde netwerken, evenals gedetailleerde productieplannen voor fabriek of kantoor.

team1

Workforce Assignment & Scheduling

Togetr Workforce Planning biedt een personeelsplanning, waarbij taken worden toegewezen op basis van competentie sets. In combinatie met tijdregistratie krijgen medewerkers inzicht in hun taakuitvoering.

Afbeelding13

Master Planning

Met Togetr Master Planning kunt u Masterplannen maken die uitvoering van uw business doelstellingen realiseren.  Scenario-planning, veelbelovende orders en supply chain-allocaties zijn sleutelfuncties.

Afbeelding14

Supply Chain Monitor

Togetr Supply Chain Monitor biedt volledige pegging-mogelijkheid. Met Pegging kan een planner de vraag- en aanbodverbindingen tussen verschillende echelons binnen het leveringsnetwerk traceren, inclusief de initiële vraag, alle aanvragen voor voorraadtransport en alle geplande (productie) bestellingen en de aanvragen tot bestellen.

Afbeelding7

Detailed Production Scheduling

Togetr schedulingsoplossing beheert de volgorde van uw uitvoerings- schema om ervoor te zorgen dat uw plan te allen tijde optimaal is om te voldoen aan serviceniveaus tegen minimale kosten. QRM-principes en planningsprincipes zijn cruciaal voor Togetr.

Waarom is Togetr SCM uniek?

Togetr SCM / Differentiation

Togetr Product Supply Chain Management:  Manage alle plannings- en scheduling processen, Available to Promise en capaciteit  management

  1. Togetr SCM berekent online vraag en aanbod waarbij de relatie tussen vraag en aanbod wordt behouden (pegging)
  2. Togetr SCM biedt multi-level capaciteit planning, van globale network planning tot gedetailleerde order & bewerking scheduling 
  3. Togetr SCM biedt sales & operation planning en ondersteunt meerdere commitment niveaus en AtP strategieën
Available to Promise – Capable to Promise  – PERT – networks – resource assignments – project planning

 

Robotarm scherm operator-1

What is de toegevoegde waarde van Togetr SCM?

Modern notebook computer with future technology media symbols-1-1
  1. Togetr SCM ondersteunt de uitvoering van een effectief sales & operation planning
  2. Togetr SCM biedt online materiaal & capaciteit planning
  3. Togetr SCM biedt een goede oplossing voor de ketenlogistiek

"Togetr, basis voor uw digitale transformatie."

Lees er meer over in onze gratis whitepaper
Download de whitepaper