Referenties

Aantoonbare business cases!

Valk Welding

Valk Welding levert automatisering voor de lasproductie waarbij lasrobots, speciaalautomaten en lastoevoegmaterialen de belangrijkste componenten zijn. Met meer dan 2600 geïnstalleerde lasrobots en een maandelijkse levering van circa 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Valk Welding adopteert de volledige Togetr oplossingen en acteert als een strategische partners. Een wendbare organisatie, waarbij informatie strategisch ingezet wordt blijkt de positie van Valk Welding te versterken.

Lees meer over dit succesverhaal >>

Geldersch Landschap

Geldersch Landschap

Ongeveer 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland worden door Geldersch Landschap beheerd. Geldersch Landschap & Kasteelen combineert natuur en cultuur! Geldersch Landschap beheert en herstelt het landschap en de biodiversiteit die daarbij hoort en herenigen zoveel mogelijk de landhuizen met hun omgeving.

Door dit geïntegreerde beheer van huis, tuin, landschap en natuur maakt Geldersch Landschap onze omgeving een stukje fraaier.

NTS Group

NTS Group

De NTS-Group ontwikkelt, vervaardigt en assembleert opto-mechatronische systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM's). De toegevoegde waarde stelt toonaangevende spelers uit de hightech industrie in staat zich beter te concentreren op de marketing, sales en service van hun producten.

De NTS-Group bestaat uit verschillende, complementaire bedrijven in Nederland, Tsjechië, Singapore en China. Samen vormen zij de belangrijkste schakels uit de keten voor het maken van machines. Met onze vakbekwaamheid, kennis en knowhow houden wij optimaal grip op maakbaarheid, kosten en logistieke prestaties. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen flexibel in op wensen van de markt.

247 TailorSteel

247 TailorSteel

247TailorSteel is producent, dienstverlener én kennispartner voor lasergesneden en gekante producten uit buis en plaat, in elke gewenste vorm. 247 TailorSteel doet dit met uitgekiende software en de allernieuwste technieken. Met een ultramodern machinepark snijden we de beste, door ons geselecteerde én gecontroleerde materialen. In de Smart Bending Factory kunnen uitslagen direct worden gekant. 247 TailorSteel heeft volledige controle over het logistieke proces, van aanvraag tot en met levering. Daardoor wordt een extreem hoge betrouwbaarheid op de kwaliteit en levertijd gegarandeert.

Best Fresh Group

Best Fresh Group

De Best Fresh Group is een groep van bedrijven die elk sterk zijn in het jaarrond telen, verpakken, vermarkten en distribueren van verse groenten en fruit. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisatie. En dat is precies waar de naam Best Fresh Group voor staat: elk bedrijf is leider in haar sector.

De toegevoegde waarde van de groep zit in de voordelen die behaald worden bij bijvoorbeeld totale kwaliteitszorg, personeelszaken, marketing & communicatie, ICT en administratie. Door deze kennis binnen de Best Fresh Group te delen worden de voordelen geoptimaliseerd en de kosten geminimaliseerd. Dit is niet alleen in het voordeel voor de deelnemende bedrijven, maar ook voor de lange termijn samenwerking met onze leveranciers en klanten. De kernactiviteiten zijn op te delen in 3 segmenten: Handel, Teelt en Logistiek.

Quik's Quality Potatoes

Quik's Quality Potatoes

Quik's Verse Aardappelen is al sinds 1932 een betrouwbare partner van internationale retailers, groothandels en aardappelverwerkers. Van selectie tot verpakking en transport: Quik's Verse Aardappelen levert dagelijks honderdduizenden, onbewerkte aardappelen van de beste kwaliteit aan retail en foodservice in binnenland, maar ook voor export. Quik's Potato Products verwerkt aardappelen al jarenlang tot kant-en-klare aardappelproducten en -specialiteiten voor retail, foodservice en business to business. Quik's Verse Aardappelen en Quik's Potato Products zijn daarmee twee bedrijven die elkaar perfect aanvullen. Als twee zelfstandige bedrijven vormen ze, letterlijk en figuurlijk, één familie: Quiks Quality Potatoes.