Servitization wordt realiteit. Afstemming met uw klant essentieel!

U staat voor nieuwe uitdagingen. Als u de koppositie wilt behouden, is optimale afstemming op klantwensen noodzaak, goede samenwerking binnen uw bedrijf blijkt nodig en is de dienstverlening na levering belangrijker dan ooit!

Het leveren waar uw klanten om vragen vraagt hoge eisen aan de onderlinge samenwerking tussen de afdelingen verkoop, engineering en productie. Daarnaast heeft u de uitdaging maatwerk te leveren met een standaardaanpak. U wilt immers voorspelbare kwaliteit bieden, tegen betaalbare prijzen. Zowel de Original Equipment Manufacturers als toeleveranciers dienen uit te blinken met passie en kennis wereldwijd in hun markt.

Samenwerking

Samenwerking is nodig om te werken aan de kwaliteit, flexibiliteit, rendabiliteit, service en betrouwbaarheid van hun product. Het is immers ook in ons belang om de prestatie van die topklant in stand te houden. Daarnaast breidt de verantwoordelijkheid voor het product zich uit. Servitization –het verkopen van een product –inclusief de totale life-cycle is voorwaarde. Het product wordt dienst.