Product Life Cycle Management

Afbeelding1-2

Document Management & Publishing

Productdocumentatie is belangrijk om specificaties vast te leggen van analyse rapporten, 2D / 3D-specificaties en technische publicaties. Dit ondersteunt een effectieve productontwikkeling en verlaagt de kosten.

Afbeelding2

Bill of Materials Management

Togetr PLM biedt de mogelijkheid om de productstructuren vast te leggen. De volgende typen stuklijsten worden ondersteund: generieke product structuren, klantspecifieke, standaard en engineering stuklijsten, inclusief documentatie van engineering en werkvoorbereiding.

Afbeelding3

Engineering Change Management & Workflow

Wijzigingsbeheer is van cruciaal belang voor alle technische afdelingen. De toewijzing van de benodigde revisies, engineering wijzigingsorders en de implementatie van wijzigingen is van groot belang.

Afbeelding5

Sensor Based Analytics

Togetr PLM bevat op sensoren gebaseerd analyse en engagementplatform. De informatie van fysieke machines en locaties zal worden verstrekt en kan worden toegepast op algoritmen voor machine learning.

Afbeelding6

Product Configurator

Togetr Product Configurator biedt een krachtige combinatie van Configure-to-Quote-functionaliteit gecombineerd met de gedetailleerde technische modellen. Op basis van klantbehoeften kan een specifieke configuratie worden gegenereerd. Een geldig productmodel is de basis voor productieprocessen.

Afbeelding7

Program Planning & Project Execution

De mijlpalen, activiteiten en werkzaamheden kunnen worden gepland, ingepland en gevolgd door slimme PERT en de logica van de planning. Zowel geïndustrialiseerde als niet-geïndustrialiseerde producten kunnen worden ontworpen, gepland en gefabriceerd.

Waarom is Togetr PLM uniek?

Togetr PLM / Differentiation

Togetr Product Life Cycle Management:  Managed alle processen, mensen en data die nodig zijn voor het creëren van producten. 

Togetr PLM is uniek omdat:

  1. Togetr PLM combineert ingenieurs- en verkoopmodellen tot één geïntegreerd productmodel
  2. Togetr PLM combineert IoT data met ontwerp- en werktuigbouwkundige en productiegegevens.
  3. Togetr PLM is een combinatie van dynamische & statische (product)gegevens in één productmodel.
Versioning – Digital Twin – CAD integration – Life-cycle – IoT – Single Truth – Vault Management – Engineering Change Orders
man-and-woman-hands-2-1

Wat is de toegevoegde waarde van Togetr PLM?

toegevoegde waarde-2-1-1-1
  1. Togetr PLM ondersteunt de maakindustrie om het Servitization Concept te implementeren 
  2. Togetr PLM biedt een enkelvoudige versie van de product definitie
  3. Togetr PLM biedt een betere afstemming tussen verkoop en engineering en maakt de implementatie van een Assemble-to-Order Strategy eenvoudig mogelijk

"Togetr, basis voor uw digitale transformatie."

Lees er meer over in onze gratis whitepaper
Download de whitepaper