Missie

Wij zien dat de architectuur van business applicaties de komende jaren fundamenteel zal wijzigingen. Deze ontwikkeling wordt gedreven doordat mensen en de organisaties waar ze werken in toenemende mate beter en doelgerichter willen samenwerken. Innovatiever en sneller ook. Dit is het kerndomein waar Togetr zich op richt: doelgericht samen werken. 

Wij zijn een dynamisch en groeiend hightech bedrijf gevestigd in Veenendaal. Met Togetr bieden wij innovatieve oplossingen voor met name de industrie, gebouwd op basis van een low-code, model gedreven architectuur.

Slimme applicaties,  een krachtige functionele en technisch wendbare architectuur en de ondersteuning van vergaande robotisering in de industrie maken Togetr – nationaal en internationaal – vernieuwend en differentiërend. Kernwoorden zijn: model gestuurde -low code- software ontwikkeling, massa maatwerk, dynamische workflows, Big Data en ketenoptimalisatie.

Prominente namen uit de Nederlandse Industrie – onder meer Mitsubishi, Valk Welding, de NTS Group, Altrex, 247TailorSteel, Safan Darley, Koninklijke Euroma en SPECTO Aerospace – geven hun digitale transformatie, in samenwerking met Togetr succesvol vorm.

Interesse in Togetr als werkgever?
Klik hier voor onze vacatures!