Togetr Manufacturing Execution

Manufacturing Execution System

Afbeelding24

Progress Tracking & Production Management

Togetr MES biedt controle over de activiteiten op de werkvloer. Voortgangscontrole is essentieel voor een optimale uitvoering van de productie. Operation Management, gereedmelding en exception management zijn nodig voor de werkvloermanager.

Afbeelding25

Production Planning

Togetr Planning biedt de beslissingsondersteuning die u nodig hebt en houdt. De volledige controle over elke beslissing, de analyse van honderdduizenden operaties, doorlooptijden en capaciteits-beslagbieden controle. Het ondersteunt planners bij het opstellen van meer accurate en kostenefficiënte en optimale planningen.

 

Afbeelding3

Process Routings & Work Instructions

Togetr MES Biedt functionaliteiten t.b.v. procesplanning. Proces planners kunnen efficiënt een eerste procesplan maken en valideren met behulp van de productstructuur van product engineering. De toewijzing van de benodigde revisies, engineering wijzigingsopdrachten is belangrijk.

Afbeelding27-1

IoT – SPC measuring

Togetr MES IoT / SPC biedt inzicht in de relevante procesgegevens. Metingen en machinegegevens zijn van cruciaal belang om de werkzaamheden te optimaliseren. Tijdreeks en databases, KPI's en hardware-integratie staan ​​hier centraal.

Afbeelding28

Hours Accounting

Togetr MES biedt een oplossing om de bestede uren in te voeren. Door het toepassen van start-stop principes kunnen schattingen en werkelijke waarden eenvoudig worden vergeleken. Project Hours, WBS zijn van cruciaal belang om de uitvoering te volgen.

Afbeelding7

Quality Management

Togetr MES biedt efficiënt kwaliteitsbeheer dat leidt tot een duurzame kostenreductie en de ontwikkeling van eersteklas kwaliteitsproducten die klanttevredenheid borgt. Preventie van terugkerende defecten, preventieve actie in plaats van reactie.

Neem contact met ons op >>

Waarom is Togetr MES uniek?

Togetr MES / Differentiation

Togetr Manufacturing Execution System:  Manage Shop Floor processen, monteurs en gegevens voor het produceren van producten. Togetr MES is uniek, omdat:

  1. Togetr MES combineert hardware & robotics met business control systemen
  2. Togetr MES combineert IoT gebruikersgegevens met engineerings, werkvoorbereidingsgegevens en production data
  3. Togetr MES combineert meerdere control typen in een oplossing: QRM, Kanban, polca, Load Oriented release, Order driven.
Kanban – Lean – 6 Sigma – Black Belt – QRM – Release – Job Shop  –  Flow Shop – Estimation – Control – Repetitive – Multi-model – Mixed Model
welding-robot-900

Wat is de toegevoegde waarde van Togetr MES?

Robotarm scherm operator-1

  1. Togetr MES biedt de technologie om een digitale fabriek te implementeren en de efficiëntie te verhogen.
  2. Togetr MES maakt het mogelijk om meerdere efficiency strategieën te realiseren. 
  3. Togetr MES integreert kwaliteitsgegevens, process data en biedt gedetailleerde tracking en tracing.

"Togetr, basis voor uw digitale transformatie."

Lees er meer over in onze gratis whitepaper
Download de whitepaper