Waarom uniek?

Togetr is een sociaal en applicatie platform, dat u in staat stelt de effectiviteit van uw onderneming te verhogen, uw bestaande bedrijfssystemen te verrijken of snel nieuwe applicaties toe te voegen, gebaseerd op een moderne, krachtige architectuur.

Uniek platform, ultieme flexibiliteit!

Het eerste technologie platform, dat een model-gestuurde applicatie ontwikkelomgeving met een sterke sociale infrastructuur combineert. Ontworpen voor applicaties waar product- of process variabiliteit de kern van de uitdaging is!

Togetr gaat uit van uw bestaande ICT landschap en combineert deze gestructureerde (ERP) wereld met de ongestructureerde wereld van uw medewerker. Dit vergroot de effectiviteit en van uw organisatie. Dingen gedaan krijgen wordt eenvoudiger en gemakkelijker. Togetr maakt onderscheid tussen het softwaremodel en implementatie in applicaties. Hierdoor wordt unieke flexibiliteit geboden. De doorlooptijd en kosten van ontwikkeltrajecten reduceren substantieel en applicaties verouderen niet.

Unieke applicaties, intelligent en slim

Togetr is de volgende generatie vernieuwende en slimme applicaties gebaseerd op het Togetr platform. Togetr biedt baanbrekende enterprise applicaties op basis van intensieve ervaring met ERP systemen. Togetr combineert data van devices (IoT) met de bedrijfinformatie en biedt daardoor fundamenteel nieuwe mogelijkheden

De applicaties bieden een nieuwe gebruikerservaring, zijn slim en beschikbaar op elk device, gebaseerd op nieuwe vormen van beheer. Togetr stelt u in staat om de transitie te maken naar de cloud.

Meer informatie?

We maken graag een afspraak om Togetr te demonstreren aan uw 'decision-making team'! Direct aanvragen